Кой е Чандлър Ригс? Wiki, възраст, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Актьор Хендлър Ригс , е роден в Америка, придобива известност с ролята на Карл Граймс в „Живите мъртви“. AMC излъчва драматичния сериал на ужасите.

Бързи факти

Празнувано име: Чандлър Ригс
Истинско име/пълно име: Чандлър Ригс
Пол: Мъжки
Възраст: на 23 години
Рождена дата: 27 юни 1999 г
Родно място: Атланта, Джорджия, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,71 м
Тегло: 65 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): не
деца: не
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: американски актьор и диджей
Нетно състояние през 2022 г.: 10 милиона долара

Биография на Чандлър Ригс

Чандлър Ригс е роден на Джина и Уилям Ригс на 27 юни 1999 г. Първородният им син е той. Атланта, Джорджия, в Съединените американски щати, е градът на неговото раждане. По-късно родителите му дават на бял свят второто си дете. В резултат на това се ражда Грейсън, по-малкият брат на Ригс.

Когато навършва пълнолетие, родителите му го записват в Etowah High School, квартално училище в родния му град. В началото на 2017 г. получава диплома.  Възраст на Чандлър Ригс

Чандлър Ригс

Възраст, височина, тегло на Чандлър Ригс

Чандлър Ригс е роден на 27 юни 1999 г., което го прави на 23 години от днес, 9 юли 2022 г. Той е висок 1,71 метра и тежи 65 килограма.

кариера

Като Мънчкин, Ригс направи своя актьорски дебют в „Магьосникът от Оз“. Определящите кариерата му роли се появяват през 2009 г. Те се появяват в The Wronged Man и Get Low като Tom, два филма. По това време Чандлър е само на девет години.

Той получава най-известната си роля досега през следващата година. В телевизионния драматичен сериал на ужасите The Walking Dead той играе Карл Граймс. Той живее със семейството си в среда, гъмжаща от зомбита. Следователно те трябва да измислят стратегия за оцеляване.

Гейл Ан Хърд, изпълнителен продуцент на филма, беше колега на Ригс в The Wronged Man.

Той изобразява зомби в Jesus H. Zombie през 2006 г. След това, съответно в Mercy и Terminus, през 2011 г. и 2014 г., Ригс играе ролите на Джордж Брукнер и Даниел.

Чандлър се появи в три епизода на Talking Dead като гост-звезда между 2015 и 2017 г. Той осигури гласа на Robot Chicken във филма Robot Chicken от 2017 г. The Robot Chicken Walking Dead Special: Look Who’s Walking беше епизодът, в който се случи. Той играе Джон Мичъл във филма Keep Watching същата година. Като Карл Граймс, Ригс е част от основния актьорски състав на The Walking Dead от 2017 г. насам. Той се е появил в 75 епизода досега.

Признание и постижения

Чандлър Ригс спечели награда Satellite през 2012 г. за изключителен актьорски състав в телевизионен сериал. Той печели награда Сатурн за най-добро изпълнение на по-млад актьор в телевизионен сериал през следващата година. Той постигна подобен успех през 2016 г. Ригс спечели награда за млад артист през 2014 г. за водещ млад актьор в телевизионен сериал, най-добро изпълнение. Той получи всички похвали поради изключителния си портрет на Карл Граймс в Живите мъртви. Освен това Чандлър е получил множество други номинации за същите награди.

Нетната стойност на Чандлър Ригс през 2022 г

Чандлър Ригс прогнозираната нетна стойност към 2022 г. е 10 милиона долара. Актьорската работа на младия мъж е основният му източник на пари. По-голямата част от доходите на Ригс идват от различни роли във филми и телевизионни предавания. Освен това Чандлър участва като озвучаващ актьор в други филми. Текущата му нетна стойност е силно повлияна от всички гореспоменати източници. Той натрупа цялото това състояние само на 18 години.

Млад актьор на име Чандлър Ригс, 23, привлече много внимание. Поемайки ролята на Карл Граймс в Живите мъртви, той постигна това. Ригс е участвал и в други филми. В резултат на това той спечели множество отличия.

Приятелка на Чандлър Ригс, запознанства

Чандлър Ригс се срещаше с Бриана Мафис, една година по-възрастна от него, когато беше на седемнадесет. Няма налична информация относно текущото им състояние на връзката.

Популярни Публикации