Кой е Бродерик Харви младши? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, кариера

Бродерик Харви младши е дизайнер на обувки и дрехи. Този предприемач притежава модна фирма, наречена Need Money Not Friends. Той обаче е най-известен като син на Стив Харви, американски комик и телевизионна знаменитост. На 19 април 1991 г. Харви младши е роден на Стив и Марсия Харви. Към 2022 г. той е на 31 години. Бродерик Харви е истинското име на баща му и той го е приел.

Бързи факти

Име на знаменитост Бродерик Харви младши
Популярни за Като син на Стив Харви
Професия Бизнесмен, предприемач
Приблизителна нетна стойност 3 милиона долара
Възраст на 31 години
Рождена дата 19 април 1991 г
Знак за раждане Телец
Родно място Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност черен
Височина 5 фута 9 инча
Тегло 77 кг
Цвят на косата черен
Цвят на очите кафяво
баща Стив Харви
Майка Марша Харви
Братя и сестри Карли Харви и Уинтън Харви

Бродерик Харви младши Wiki

Бродерик Харви младши е отгледан в Лос Анджелис, Калифорния, от родителите си, Марсия Харви и Карли и Бранди Харви, както и от неговия полубрат Уинтън. Бродерик се събра отново с баща си, който се беше оженил за Мери Шакълфорд през 1996 г. и след това се разведе с нея през 2005 г., след като майка й и Стив се разделиха през 1994 г. Стив се ожени за Марджъри Бриджис през 2008 г. и той и съпругата му сега имат седем деца.

Той посещава гимназия North Springs Charter в Санди Спрингс, Джорджия, след като завършва основно училище. Той също беше експерт в областта на изкуствата и науките. След това той отиде в колежа Morehouse в Атланта, Джорджия. Той е получил бакалавърска степен по изкуства през 2014 г., според източници.кариера

Бродерик стартира своята компания през 2010 г., когато стартира Need Money Not Friends, уебсайт, където продава дрехи и аксесоари. Той също така помага на баща си с неговите събития и често пътува по света със Стив.

През 2008 г. започва работа за компанията на баща си, след като си сътрудничи с него. През последните четири години той работи в секцията за социални медии на Steve Harvey Radio Network. В същото време той работи като координатор на билети за NuOpp, Inc. Работи там до 2015 г.

Бродерик започва кариерата си като сътрудник по развитието в East 112th Street Productions и сега работи в разработването на продукти и интегрирането на марката за Steve Harvey World Group.

Бродерик също работи като фотограф с B.Harv Photographic, Inc., която стартира през май 2019 г.

  Бродерик Харви младши

Бродерик Харви младши

Съпруга на Бродерик Харви младши, брак

Бродерик е запазил подробностите от любовния си живот скрити от очите на обществеността, уж от уважение към имиджа и известността на баща си и защото не иска да петни репутацията на Стив.

В интернет обаче се носят слухове, че Бродерик е имал няколко връзки и в момента се среща с мистериозно момиче от Лос Анджелис. Много от феновете на Стив твърдят, че са виждали Бродерик и приятелката му да прекарват време заедно многократно, включително в ресторанти, кино и партита, според тези последователи.

Смята се също, че той е имал дългосрочна връзка с бившата си приятелка от 2015 г. до 2018 г., когато се разделиха по неразкрити причини.

Височина и тегло на Бродерик Харви младши

Бродерик Харви младши е висок 1,75 метра (5 фута и 9 инча). Теглото му е приблизително 77 кг (169 паунда). Косата на Бродерик е черна, а очите му са кафяви, както и външният му вид.

Нетната стойност на Бродерик Харви младши

Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Бродерик Харви младши е 3 милиона долара. През цялата си кариера той е правил около 0 000 на година. Освен това е успешен предприемач. Търговските му начинания са му донесли значителна сума пари.

Баща му, от друга страна, се казва, че има нетна стойност от 200 милиона долара и годишен доход от 45 милиона долара.

Любопитни факти

  • Бродерик също е свързан с благотворителната фондация Harvey, която е създадена от баща му.
  • Бродерик обича да гледа филми, а любимите му изпълнители и актриси са Ал Пачино и Натали Портман.
  • Той е изключително стилен и шопинг маниак, който ходи на шопинг поне два пъти седмично.
  • Той е фен на Формула 1, който според някои предпочита Хамилтън заради приликата им.
  • Бродерик участва в различни спортове в училище, включително баскетбол и футбол.

Популярни Публикации