Кой е Брит Робъртсън? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност

Б Рит Робъртсън е най-известната актриса в Америка. Робъртсън започва да играе в базирания в Южна Каролина Грийнвил Литъл Тиътър в ранните си години. Докато беше част от сериала Шийна през 2000 г., тя направи своя филмов дебют. По-късно тя спечели гостуване в Power Rangers Time Force, за което получи наградата за млад артист.

Тя също имаше няколко роли в няколко филма, включително Growing Pains: Return of the Seavers, Dan in Real Life, Keeping Up With the Steins, The Thin Circle и Dan in Real Life. След това нейният най-подходящ герой за Живот неочакван е показан по телевизията. По-късно е избрана за научно-фантастичния сериал Under the Dome, където участва през втория сезон.

Бързи факти

Празнувано име: Брит Робъртсън
Истинско име/пълно име: Британи Леана Робъртсън
Пол: Женски пол
Възраст: на 32 години
Рождена дата: 18 април 1990 г
Родно място: Шарлот
националност: американски
Височина: 1,6 м
Тегло: 52 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруга
(Име):
N/A
деца: не
Запознанства/гадже
(Име):
Да (Греъм Роджърс)
Професия: актриса
Нетно състояние през 2022 г.: 3 милиона долара

Биография на Брит Робъртсън

Британи Леана Робъртсън е родена в Шарлот, Северна Каролина, на 18 април 1990 г.; собственикът на ресторанта и родом от Южна Каролина беше бащата на майка й, Райън Робъртсън. Тя се премества в северния регион на 14-годишна възраст, за да се яви на прослушването в Лос Анджелис. След три години живот с баба си, тя решава да се премести обратно. Докато участва във филма The Ghost Club, нейното присъствие също е взето предвид вместо баба и дядо.Възраст, височина и тегло на Брит Робъртсън

Брит Робъртсън е роден на 18 април 1990 г.; Тя е на 32 години към 2022 г. Висока е 1,6 метра и тежи 52 килограма.

 Брит Робъртсън

Брит Робъртсън

кариера

Когато Бит е на 12, тя започва актьорската си кариера с второстепенни роли. За първия си телевизионен дебют тя пътува до Лос Анджелис. Впоследствие тя играе централния герой в Growing Pains: Return of the Seavers и играе ролята на Дан в Real Life през 2007 г. По-късно тя играе героя Go to Hel в телевизионната програма CSI. Впоследствие тя изигра същата роля в сериала Swingtown на CBS.

През 2008 г. Бит получава роля във филма Lifetime, базиран на книгата на Джоди Пиколт „Десетият кръг“. Тя се яви на прослушване след година за позицията на DJ в The Alyson Stoner Project. Тя също беше обмисляна за ролята си в телевизионния сериал Babes, където играеше Тина Бернарди. Тя прави едно от телевизионните си изяви за сериала Lux Cassidy, където играе тийнейджърка, а шоуто е заснето в Колумбия. Тя беше финалист през 2014 г. за наградата на филмовия фестивал в Бостън за изключителна актриса в поддържаща роля и си партнира с Джордж Клуни и Хю Лори във филма The Longest Ride.

Нетната стойност на Брит Робъртсън

Брит Робъртсън е добре известна актриса с нетна стойност над милиона към октомври 2022 г. Печалбите й могат да бъдат определени, като се погледне кариерата й, в която тя е натрупала значително богатство през живота си. Тя започва да работи и да печели на 12, когато е избрана за второстепенна телевизионна роля. След като беше показана в телевизионни филми, тя имаше множество предложения на справедливи суми.

Робъртсън има репутацията на най-младата актриса в историята на телевизията. С помощта на своите родители и баби и дядовци тя преследва работата си. Тя завърши курсовата си работа, като същевременно преследва кариера. Освен това тя е напреднала в работата си и е постигнала висока позиция на сравнително млада възраст.

Популярни Публикации