Кой е Брент Смит? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Брент Смит е известен американски музикант, певец и автор на песни, най-известен като водещ вокалист на SHINEDOWN. Записвал е за лейбълите Roadrunner и Atlantic. Интересува се от музика от гимназията и е работил само професионално като музикант. Той и групата му са издали няколко студийни албума.

Бързи факти

Празнувано име: Брент Смит
Истинско име/пълно име: Брент Стивън Смит
Пол: Мъжки
Възраст: 44 години
Рождена дата: 10 януари 1978 г
Родно място: Ноксвил, Тенеси (САЩ)
националност: американски
Височина: 1,72м
Тегло: 72 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): Да (лирик Сантана Смит)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Брент Смит гей ли е?: не
Професия: Певица и автор на песни
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 8 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Брент Смит

Брент Смит е роден на 10 януари 1978 г. в Ноксвил, Тенеси. Той е единственото дете на родителите си и е израснал в Ноксвил. Той посещава гимназия в родния си град и е член на училищната група BLIND THOUGHT.

Брент Смит Възраст, височина, тегло

Брент Смит е роден на 10 януари 1978 г. и към 2022 г. е на 44 години. Висок е 1,72 м и тежи 72 кг.  Брент Смит

Брент Смит

кариера

Той започва кариерата си в гимназията, когато е член на училищната група. По-късно той става вокалист на групата DREVE, която подписва с Atlantic Records. В този момент той беше принуден да напусне групата и се присъедини към Shinedown. Той пътува до Лос Анджелис, за да записва с Дезмънд Чайлд. Когато се завръща в Ноксвил, Atlantic Records му предлагат договор за разработка.

Той се премества в Джаксънвил през 2001 г. и започва да работи по този проект. Брад Стюарт, басистът, беше първият член, който нае. И двамата започват да записват демота в местно студио. След това барабанистът Бари Керч се присъединява към тях и проектът им напредва. Техният материал е одобрен от Atlantic Records, а дебютният им албум, LEAVE A WHISPER, е издаден на 27 май 2003 г. С един милион продажби, RIAA присъди на този албум платинен статус в Съединените щати.

След това той издаде още пет албума като част от Shinedown, включително Amaryllis, The Sound of Madness, Us and them и Attention. През 2014 г. той започва акустичен проект, наречен Smith and Myers със Zach Myers. Групата започна работа по шестия си албум през 2016 г. и той беше издаден през 2018 г. Първият сингъл на групата, озаглавен DEVIL, беше издаден на 7 март 2018 г.

Постижения и награди на Брент Смит

Той не е получавал никакви награди за работата си в музикалната индустрия, но е постигнал много. Той има милиони последователи в социалните мрежи и публиката го обожава заради неговия стил и музика.

Нетната стойност на Брент Смит през 2022 г

Нетната стойност на Брент Смит се оценява на около 8 милиона долара към юни 2022 г., които той е натрупал чрез работата си като текстописец, музикант и певец. Той беше вокал на групата Shinedown, която го направи известен по целия свят. Той издаде първия си сингъл през 2018 г. и сега е добре известен като lo артист.

Брент Смит е работил усилено, за да направи музикална кариера и упоритата му работа го е възнаградила щедро. Той беше успешен в професионалния си живот, но се бореше в личния си живот. В момента той е необвързан и не е споделял информация за другите си връзки. Хард рок, алтернативен рок и алтернативен метъл са любимите му жанрове. Той е вдъхновение за всеки музикант, който иска да започне кариерата си от нулата.

Брент Смит Гадже, Запознанства

Той се срещаше с лична треньорка Тереза ​​Колиър. В продължение на няколко години той се бореше с контрола на теглото и алкохолната зависимост, но благодарение на приятелката си отслабна и започна да се храни по-здравословно. Те се разделиха поради някои проблеми, но тя остана до него дори след като се разделиха. По-късно той се жени за Ашли Смит Маршал и има син от нея на име Лирик Сантана Смит. Те бяха разделени поради някои проблеми.

Популярни Публикации