Кой е Брендън Хержавек? Всичко, което трябва да знаете за Robert Herjavec Son

Брендън Херявек е най-големият син на бизнес магната Робърт Херявек и бившата му съпруга Даян Плез.

Бързи факти

Пълно име Брендън Херявек
Първо име Брендън
Фамилия Херявец
Професия Дете на знаменитост
Националност канадски
Държава на раждане Канада
Бащино име Робърт Херявек
Баща професия Бизнесмен, инвеститор и знаменитост
Име на майката Diane Plese
Полова идентичност Мъжки
Височина 5 фута 9 инча
Тегло 58 кг
Нетна стойност 200 милиона долара

Неговото семейство и любовен живот

Той е най-известен като син на известния баща Робърт Херявек, известен бизнесмен и телевизионна личност. Родителите му се срещат за първи път, когато баща му, Робърт, отива да види майка му оптометрист Даян Плез. Приключението на връзката им започна точно там. Те се влюбиха и започнаха да се срещат малко след това.

Двамата решават да издигнат любовните си отношения на следващото ниво и се женят в Мисисауга, Канада, през 1990 г. Влюбената двойка има три деца и има прекрасен и радостен живот. Но нещата бързо се влошиха, когато в публичното пространство се появиха слухове, че Робърт има афера с колежката си от Танцуващи със звездите Ким Джонсън.  Брендън Херявек

Brendan Herjavec (Източник: Google)

Даян избра да се разведе, след като научи за аферата. Тя каза, че не може повече да живее с него. Робърт обича децата си до безкрайност и отвъд. В Twitter той дори сподели снимка на детето си със своите съквартиранти. Херявек, бащата на Брендън, туитва за сина си и приятели. След развода Робърт стана тъжен и склонен към самоубийство, защото децата му спряха да говорят с него.

Въпреки че има много информация за родителите му, Брендън и неговите братя и сестри поддържат нисък профил. Той поддържа таен акаунт в Instagram под името brother. Той изглежда е по-загрижен за работата си, отколкото за личния си живот.

Височина и тегло на Брендън Хержавек

Той е висок 5 фута 9 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Измерванията на тялото му са 36-28-34 инча.

  Брендън Херявек

Brendan Herjavec (Източник: Google)

Нетната стойност на Брендън Хержавек за 2022 г

В момента той е студент по MBA и все още не е започнал работата си, следователно не разполага с нетната си стойност. Родителите му, от друга страна, имат значителна нетна стойност. Смята се, че баща му, Робърт, има нетна стойност от 200 милиона долара към октомври 2022 г. които е натрупал чрез кариерата си на бизнесмен и телевизионна личност. Той основава BRAK Systems, компания за софтуер за интернет сигурност, която е продадена на AT&T за 100 милиона долара. Няколко години по-късно той основа Herjavec Group, фирма за софтуерна сигурност. Бизнесът му плаща доста пари.

Брендън и Робърт имат много общи неща. Той, като баща си, обича автомобилите. Той има разкошно черно Lamborghini, което струва приблизително 7400. От друга страна, баща му има колекция от ретро автомобили и множество мотоциклети Ducati. Робърт се появи като гост инвеститор в Shark Tank на ABC. Освен него има и други инвеститори.

Смята се, че майката на Брендън има нетна стойност от 100 милиона долара, които е получила като развод от бившия си съпруг. Тя също прави приблизително 239 всяка година като оптометрист. Даян вече имаше 20 милиона долара активи за брака, а изравнителното изплащане от 2,6 милиона долара просто се добави към това. Според решението на съда, Робърт трябва да плаща на бившата си съпруга 125 000 долара издръжка всеки месец. Освен това тя ще получи 2,4 милиона долара от собствеността на Робърт във Флорида и една трета от ски шалетата на Каледон, която струва 400 хиляди долара.

Популярни Публикации