Кой е Брандън Лийк? Wiki, възраст, съпруга, височина, кариера, нетна стойност

Брандън Лийк е артист на изречена дума, преподавател и мотивационен оратор от африкански произход. Победителят в 15-ия сезон на America's Got Talent е Брандън Лийк.

Бързи факти

Име Брандън Лийк
Псевдоним Брандън
DOB 12 май 1993 г
Възраст На 27 години към 2020 г
Височина 5 фута 10 инча висок
Тегло 79 кг
баща ЧЕ
Майка Карла Лийк-Гибсън
Братя и сестри Ще се актуализира
Съпруга Карла Лийк-Гибсън
Дъщеря Алия Джеймс
Нетна стойност Ще се актуализира

Биография на Брандън Лийк

Брандън Лийк е роден на 4 май 1992 г. в Лос Анджелис, Калифорния. В момента е на 30 години, а зодията му е Телец. Тайрън и Карла Лийк-Гибсън са негови родители. Лийк е отгледан от самотна майка в Стоктън, Калифорния, която е работила на 15 различни работни места, за да свързва двата края.

Освен това, когато по-малката му сестра Даниел Мари Гибсън почина през 1997 г., той беше само на четири години. По това време Даниел е само на 8 месеца. Той се срещна с биологичния си баща за първи път на 31 август 2017 г. Лийк искаше да опита бойни изкуства като дете, но след като видя приятел да нокаутира дете и да му счупи носа на състезание по карате, той осъзна, че това не е за него. След това фокусът на тази личност се измества към баскетбола. Брандън отиде в училището за умения Commodor Stockton на Стоктън. Там започва да пише поезия. След колежа той работи върху произведение за All-America City с лауреата на Стоктън поет Тама Бризбейн, което възражда ентусиазма му към поезията.По-късно той посещава гимназия Стоктън Едисън и Рединг, Калифорнийския университет Симпсън. Освен това той е бил учител по английски в гимназията Едисън. Брандън започва своята преподавателска кариера в Able Charter Schools в Стоктън, преди да премине в Delta College в Стоктън като академичен съветник.

Като първокурсник в баскетболния отбор на NCAA Division II на университета Симпсън, Лийк се концентрира върху баскетбола. Called To Move е създаден през 2012 г. от него и малък студентски поетичен клуб към институцията. В резултат на това той прераства в организация, която му позволява да вдъхновява другите чрез поезия в Съединените щати. И през април 2014 г. този човек получава бакалавърската си степен от университета Симпсън, което му дава първото за семейството завършило колеж. По-късно същата година, в Сакраменто, Калифорния, той се присъединява към отбор по слем поезия.

Височина, тегло на Брандън Лийк

Брандън е висок 5 фута 10 инча и тежи 79 кг. Тази личност е елегантен млад мъж с добре поддържана физика. Освен това има черна коса и черни очи. Няма допълнителни подробности за измерванията на тялото му в интернет.

кариера

Този човек пусна дебютния си албум In My Thoughts през 2016 г. и организира турне за себе си, като изнесе 40 концерта в 12 щата. По същия начин, когато се яви на прослушване за сезон 12 на America's Got Talent през 2017 г., той беше отхвърлен от проверяващите шоуто и прослушването му не беше показано.

Брандън, от друга страна, беше коронован за победител в 15-ия сезон през септември 2020 г. Този победител получава парична награда от 1 милион долара, чисто нова Kia Stinger и шанса да се появи на сцената на Luxor Las Vegas. Със своето турне Dark Side Tour, Лийк е свирил в 36 американски щата, Мексико, Нова Зеландия и Канада, за да популяризира публикуваните си стихове и музика, Deficiencies: A Tale from My Dark Side.

Брандън е основател и главен изпълнителен директор на Called to Move, организация с нестопанска цел, която използва поезия, за да помага на младите хора. Работи и в San Joaquin Delta College като академичен съветник. Освен това на 9 октомври 2020 г. United Talent Agency разкри, че този човек е подписал с тях. Той също така ще действа като продуцентски партньор и сътрудник на новия световен онлайн сериал на Team Harmony Foundation, „HATE: WHAT ARE YOU GOING TO DO?“, чиято премиера ще бъде през октомври 2020 г.

Брандън е основател и главен изпълнителен директор на Called to Move, организация с нестопанска цел, която използва поезия, за да помага на младите хора. Работи и в San Joaquin Delta College като академичен съветник. Освен това на 9 октомври 2020 г. United Talent Agency разкри, че този човек е подписал с тях.

Той също така ще действа като продуцентски партньор и сътрудник на новия световен онлайн сериал на Team Harmony Foundation, „HATE: WHAT ARE YOU GOING TO DO?“, чиято премиера ще бъде през октомври 2020 г.

  Брандън Лийк

Нетната стойност на Брандън Лийк

Работата на Брандън като поет и мотивационен оратор му е спечелила значителна сума пари. Освен това, нетната му стойност се очаква да бъде около 1 милион долара след спечелването на The American Got Talent през септември 2020 г.

Съпруга на Брандън Лийк, брак

На 2 септември 2017 г. Брандън се жени за Анна Ребека Лийк. В резултат на това двамата се срещнаха на шоу в Стоктън, на което Анна присъстваше с общ познат. Съпругата му роди дъщеря им Алия Джеймс Лийк на 29 февруари 2020 г. Освен това, когато той остана в Лос Анджелис, Калифорния, за да участва в сезон 15 на America's Got Talent, съпругата и дъщеря му бяха у дома. Джакари Бенет Лийк е роден на тази двойка през август 2021 г.

Популярни Публикации