Кой е Брандън Лъмбли? Wiki, възраст, съпруга, семейство, кариера, нетна стойност

Предвид натиска и отговорността, които идват с това да си актьор в развлекателната индустрия, безспорно е предизвикателство. Брандън Лъмбли е уникален човек, който от години се е посветил на това да стане актьор от най-високо ниво в развлекателната индустрия. Ако не посочи, че е син на ветеран актьор Карл Лъмбли, биографията му би била непълна.

Бързи факти

Пълно име
Брандън Лъмбли
Възраст: 33 години
Фамилно име : Непокорно
Държава на раждане: Съединени щати
Бащино име
Карл Лъмбли
Име на майката
ЧЕ
Нетна стойност
500 000 долара
Съпруга
ЧЕ
Височина
ЧЕ
Тегло
Вече

Семейство Брандън Лъмбли

Брандън Лъмбли Син е на легендарния актьор Карл Лъмбли. Карл, за разлика от собствената си професия, беше успешен актьор, прекарал повече от четири десетилетия в развлекателния сектор. В действителност известният му баща е най-известен с ролята си на детектив от полицията в Ню Йорк Маркъс Петри в ченгеджийската драма на CBS Cagney & Lacey. Той също така се появява в блокбъстъри, включително Лигата на справедливостта: Богове и чудовища, Лигата на справедливостта: Гибел, Имигранти и Напуснали.

На 68 години бащата на Брандън все още е доста зает в телевизионната сфера, като е участвал в три епизода само през 2020 г., включително „God Friended Me“, „Altered Carbon“ и „The Falcon and the Winter Soldier.“ Майка му. , актрисата Вонета Макгий, също беше известна актриса, а баща му беше известен актьор. Тъй като е роден от двама завършени изпълнители, Брандън трябваше да преследва актьорска кариера. Карл и Бонета, родителите му, се ожениха през 1987 г. и бяха заедно до смъртта на актрисите през 2010 г. Брандън Лъмбли

Съпруга на Брандън Ламбли, брак

Брандън е открит за начинанията си в кариерата, но личният му живот се пази в тайна. В резултат на това никой не знае дали Брандън е необвързан, женен или има връзка. Той се прибра у дома, след като майка му почина през 2010 г., помагайки на баща си Карл в усилията му да продължи напред.

Брандън, за негова изненада, не общува и не се ангажира с поддръжниците си в социалните медии. Известният му знаменит баща се жени за писателката Дебора Сантана за втори път през 2015 г., докато информацията относно брака му е неизвестна.

Брандън Лъмбли Нет Уърт

Брандън Лъмбли не трябва да се тревожи за пари или доходи поради страхотната си актьорска кариера. Всъщност, тя има удивителна нетна стойност от 0 000 USD към октомври 2022 г. . Голямата банкова сметка на Брандън му позволява да се наслаждава на луксозен начин на живот, заобиколен от всякакви съвременни удобства. Тъй като възрастта му е на негова страна, няма да мине много време, докато не надмине 1 милион долара нетно състояние.

Нетната стойност на Брандън Лъмбли е 500 000 долара. Бащата на Брандън, Карл Лъмбли, има нетно състояние от 2 милиона долара към 2020 г., благодарение на своята четири десетилетна актьорска кариера. Брандън се е появявал във филми като 1 Night in San Diego, We Are Not Lovers и Closer to God като актьор и продуцент.

Популярни Публикации