Кой е Браян Кранстън? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Холивудски актьор Брайън Кранстън е най-известен с участието си в популярното телевизионно шоу Breaking Bad. Malcolm in the Middle и Seinfeld са две от другите му добре познати продукции. Не бихте помислили, че един прилежен тийнейджър ще стане актьор, ако погледнете неговите отчетни карти. Сигурни сме обаче, че познанията му по химия от училище са му помогнали да изиграе ролята си в Breaking Bad.

Бързи факти

Празнувано име: Брайън Кранстън
Истинско име/пълно име: Брайън Лий Кранстън
Пол: Мъжки
Възраст: 66 години
Рождена дата: 7 март 1956 г
Родно място: Холивуд, Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,79 м
Тегло: 85 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Робин Диърдън (м. 1989), Мики Мидълтън (м. 1977–1982)
деца: Да (Тейлър Кранстън)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Актьор, режисьор, продуцент и сценарист
Нетно състояние през 2022 г.: 35 милиона долара

Биография на Браян Кранстън

Джо Кранстън и Пеги Сел приветства Браян Кранстън на бял свят на 7 март 1956 г. Дадено му е второто име Лий. Той е отгледан в Калифорния, в Съединените щати. Гимназията Canoga Park е мястото, където завършва образованието си. Впоследствие се записва в Los Angeles Valley College. Той винаги е имал силен интерес към изявите, което го вдъхновява да участва в различни шоута за таланти и състезания в своето училище.

Възраст, височина и тегло на Брайън Кранстън

Брайън Кранстън е роден на 7 март 1956 г.; Той е на 66 години към 2022 г. Висок е 1,79 метра и тежи 85 килограма.  Брайън Кранстън

Брайън Кранстън

кариера

От дебюта си в Холивуд през 1980 г., Брайън Кранстън украсява както големите, така и малките екрани с невероятни изпълнения. That Thing You Do, Dead Space, The Lincoln Lawyer, Batman: Year One, John Carter, Total Recall, Power Rangers, Argo, Rock of Ages, Get a Job и Wakefield са някои от добре познатите му филми. В кариерата си той се е снимал в 65 филма, 75 телевизионни програми, 2 видео игри и два онлайн сериала.

Нека сега обсъдим някои от основните му телевизионни роли, включително тези в Murder, She Wrote, The Flash, Raising Miranda, The Louis Show, Babylon 5, Sabrina the Teenage Witch, Breaking Bad, The King of Queens и SuperMansion. Живот на части е книга, която Брайън също е написал. Чрез режисирането на няколко епизода от сериали като Big Day, Special Unit, Malcolm in the Night, Modern Family, The Office и Sneak Peek, Bryan Cranston също демонстрира способностите си като режисьор.

Той също така е ангажиран филантроп, подкрепяйки неща като равенство и грамотност, наред с други добри каузи. Той участва в конкурса Broadway Cares/Equity Fights AIDS Easter Bonnet Competition през 2014 г. и събра пари чрез изпълнението си на All the Way.

Нетната стойност на Брайън Кранстън

Прогнозираното нетно състояние на Брайън Кранстън към октомври 2022 г. е повече от 35 милиона долара. Той е направил по-голямата част от империята си с редовните си приходи от телевизия и филми. Той също така си е направил име като завършен писател и гласов актьор. Той също така е добре известен с подкрепата на няколко компании, което също му помогна да достигне сегашната си позиция.

Един от най-добрите актьори днес е Брайън Кранстън. Той е изобразил „Уолтър Уайт“, един от най-презираните телевизионни герои някога. Все пак той се появява и в комедии като „Малкълм по средата“, представяйки мил, весел герой на име „Хал“, без да се поти. С естественото си актьорско майсторство и умения, той е превърнал всяка повърхност и произведение, което е допринесъл, в шедьовър. В кариерата си той е експериментирал с различни роли, което му е помогнало да се развие като динамичен изпълнител.

Брайън Кранстън Съпруга, брак

В живота си той е бил женен два пъти. През 1977 г. той се жени за Мики Мидълтън; двойката обаче се разделя през 1982 г. По-късно той се жени за Робин Диърдън, любовта на живота му, през 1989 г. Тейлър Кранстън е името на прекрасната дъщеря на двойката. Той скъпо цени семейството си и предпочита да поддържа нисък профил, когато не е на място.

Популярни Публикации