Кой е Браян Барчик? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Феновете на дивата природа и влечугите, живеещи там, познават Брайън Барчик като личност. Неговите последователи му се възхищават заради страстта му към влечугите. Първоначално той се появява в програмата на Discovery Channel Venom Hunters, където изгрява до звезда. По-късно той придоби известност, докато напредва в кариерата си, като скоро стартира свой собствен канал в YouTube.

Бързи факти

Празнувано име: Браян Барчик
Истинско име/пълно име: Браян Барчик
Пол: Мъжки
Възраст: 52 години
Рождена дата: 6 септември 1969 г
Родно място: Детройт, САЩ
националност: американски
Височина: 1,8 м
Тегло: 76 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): На
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Джейд и Ноа)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Е Браян Барчик гей?: не
Професия: YouTuber, личност в социалните медии
Заплата: 400 хиляди долара
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Браян Барчик

Браян Барчик , известен любител на влечугите, е роден на 6 септември 1969 г. в Детройт, Мичиган, най-малкото от трите деца на самотната си майка. Съобщава се, че когато Браян Барчик бил на две години, той отишъл в близката зоологическа градина и тогава за първи път се влюбил в змия, откъдето получил страстта си към влечугите.

След тази среща Брайън беше инструктиран да накара спътниците си да го придружат в гората. Той събираше змии от гората през цялото лято и се грижише за тях тайно в гаража си, далеч от семейството си, което не споделяше интереса му към змиите.Той също така ги остави да отидат в къщите си в гората, когато дойде есента. На 15-годишна възраст, за негово щастие, майка му в крайна сметка се съгласила да му позволи да има змия за домашен любимец, с уговорката, че той я държи в мазето, защото се страхувала от змии.

Благодарение на страстта си към змиите, той вече има милиони фенове в канала си в YouTube. Брайън, известен YouTuber с диплома по биология, също управлява ежедневен канал за влогинг в допълнение към своите уеб сериали.

  Браян Барчик

Браян Барчик

Възрастта, височината, теглото на Браян Барчик

Браян Барчик е роден на 6 септември 1969 г., което го прави на 52 години към 2022 г. Той е висок 1,8 метра и тежи 76 килограма.

кариера

Когато Брайън се появи в програмата на Discovery Channel Venom Hunters, зрителите го забелязаха. След като получи похвала от шоуто, Брайън стартира свой собствен канал в YouTube през 2013 г. Оттогава той е домакин на няколко онлайн сериала, които фокусират животните и любовта му към тях. Той също така е бил домакин на подобни уеб предавания за Discovery Channel.

Неговият най-известен уеб сериал в YouTube се нарича Animal Bytes TV.

Освен това Брайън управлява и собствен бизнес, BHB Reptile, който основава през 1989 г. Той прави значителна сума пари в колежа и натрупва опит по-късно в професията си, като отглежда тези влечуги.

Признание и постижения

На Браян Барчик отличията са сребърните и златните бутони за възпроизвеждане, които общността на YouTube му даде, за да натрупа милионите абонати, които в момента има на платформата. Учудващо е, че най-гледаният му видеоклип в YouTube има над 30 милиона гледания. Откакто стартира акаунта си в YouTube през 2013 г., той е натрупал повече от 610 милиона гледания.

Нетната стойност на Браян Барчик през 2022 г

На Браян Барчик успехът в YouTube, Instagram и Discovery Channel му помогна да натрупа нетна стойност от 2 милиона долара към юли 2022 г. Брайън също така прави пари, като продава стоки в канала си в YouTube. Освен това той направи няколко телевизионни изяви, което увеличи нетната му стойност. Според докладите нетната му стойност скоро ще нарасне.

В заключение Брайън Барчик е човек, който сам се е изградил, който е извлякъл максимума от забавлението си. Колкото и вдъхновяваща да е работата му, любовта и грижата му към видовете влечуги са наистина възхитителни. Той често е свързван с Криста Гуарино, която също включва змии в своите канали. Като цяло, Brian Barczyk е човек с добро сърце, който съчетава семейните ценности с любовта към животните в своите презентации и влогове.

Brian Barczyk Съпруга, брак

Няма много налична информация за личния живот на Брайън, освен че той се жени за Лори, неговата любов от колежа, през 1992 г. Дъщеря им Джейд се ражда малко след като се женят, а Ноа, техният син, се ражда осем години по-късно.

Семейството е осиновило сибирско хъски, което много обича стопанина си, точно като кучетата, дори ако човекът се е въздържал да има змии у дома. Не е известно обаче, че децата му се радват на змии. Говори се, че има около 25 000 различни змии в колекцията си.

Популярни Публикации