Кой е Боби Хебърт? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, кариера

Боби Хебърт е известен американски спортен коментатор и бивш защитник в Националната футболна лига. Боби Хебърт е бивш професионален футболист, състезавал се във Футболната лига на САЩ (USFL) и Националната футболна лига (NFL) (NFL).

Бързи факти

Пълно име: Боби Хебърт
Дата на раждане: 19 август 1960 г
Възраст: 61 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: спортен кореспондент и бивш куотърбек по американски футбол
Държава: елен
Височина: 6 фута 4 инча (1,93 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Джоан
Развод Тереза
Нетна стойност 6,5 милиона долара
Цвят на очите сиво
Цвят на косата тъмно кафяво
Родно място Cut Off, Луизиана
Националност американски
образование Северозападен държавен университет
баща Боби Хевърт старши
Майка Паула Галиано
Братя и сестри Джил Хебърт
деца четири (Ками Хебърт, Ти-Боб (Боби) Хеберт, Райън Хебърт и Бо Хеберт)

Боби Хебърт Wiki

Боби Хебърт е роден на 19 август 1960 г. в Ню Йорк. Боби Джоузеф Хебърт младши е неговото собствено име. В момента той е на 61 години и е зодия Лъв. Cut Off, Луизиана е мястото, където е роден. Той също има сестра на име Джил Хебърт. Боби Хевърт старши и Паула Галиано са негови родители. Освен това той посещава гимназия South Lafourche и Северозападен държавен университет.

Височина и тегло на Боби Хебърт

Боби е висок 1,93 метра на 6 фута 4 инча. Той, от друга страна, тежи 98 килограма (215 паунда). Косата му е сива, а очите му са тъмнокафяви. Освен това малко се знае за неговите физически характеристики. Освен това тялото на този играч е безспорно добре поддържано и здраво.кариера

От 1983 до 1996 г. Боби Хебърт беше професионален футболист с Мичиган Пантърс, Ню Орлиънс Сейнтс, Оукланд Инвадърс и Атланта Фалкънс във Футболната лига на САЩ (USFL) и Националната футболна лига (NFL). Той спечели псевдонима Cajun Cannon, след като изведе Пантерите до титлата на USFL в дебютния сезон на лигата.

По-късно този играч играе важна роля в първия печеливш сезон на светците и участие в плейофите в историята на франчайза. През 1999 г. той е въведен в Залата на славата на светците в Ню Орлиънс, а през 2000 г. е въведен в Спортната зала на славата на Луизиана. В Ню Орлиънс той в момента е домакин на следобедно радио шоу на WWL AM 870 и WWL-FM 105.3.

Той беше и един от най-добрите защитници в кратката ера на USFL. Той беше победител в шампионата на USFL през 1983 г. Боби е лидерът за всички времена по пасове в USFL. BobbySaints беше избран от New Orleans Saints през 1985 г. и той спечели позицията си на новобранец.

Хеберт беше титулярният куотърбек, а Джон Фуркад го замести като дубльор. Той беше избран и за офанзивен играч на седмицата на Associated Press NFC за приноса му към победата на светците над Денвър Бронкос. Той беше обявен за най-добрия стартов куотърбек в историята на светците през 1991 г., защото изведе своя клуб до Супербоул. Боби беше повикан, след като се появи на първата корица на Sports Illustrated на 7 октомври 1991 г.

Atlanta Falcons наеха този спортист и го изпратиха в Pro Bowl през този сезон. По същия начин той продължи да играе за Атланта Фалкънс, където отново беше хит, спечелвайки титлата на Стартер. Боби се оттегли от футбола през 1996 г., докато беше член на Атланта Фалкънс.

  Боби Хебърт

Боби Хебърт

Съпруга на Боби Хебърт, брак

Тереза ​​беше първата му съпруга, за която се ожени през 1981 г. През 1986 г. двойката се раздели. Боби и съпругата му Джоан вече са щастливо женени. Cammy Hebert, T-Bob (Bobby) Hebert, Ryan Hebert и Beaux Hebert са неговите четири деца от първия му брак с Тереза.

Нетната стойност на Боби Хебърт

Боби Хебърт е добре позната фигура във футболния свят. В резултат на това той се възползва максимално от парите си като играч на USFL и NFL. След като станал радиопредавател, той успял да възстанови богатството си. Нетната му стойност, от друга страна, се оценява на около 6,5 милиона долара.

Популярни Публикации