Кой е Боб Проктър? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, етническа принадлежност

Боб Проктър е фантастичен автор и мотивационен оратор, който има редица самостоятелно публикувани книги и е споменат в The Secret. Освен това обича да пътува по света и да наблюдава как различни хора използват закона в своя полза.

Бързи факти

Празнувано име: Боб Проктър
Истинско име/пълно име: Боб Проктър
Пол: Мъжки
Възраст: 88 години
Рождена дата: 5 юли 1934 г
Родно място: Онтарио, Канада
националност: американски
Височина: 1,8 м
Тегло: 72 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Линда Проктър
деца: Да (Браян Проктър)
Професия: Автор
Нетно състояние през 2022 г.: 25 милиона долара

Боб Проктър Биография

Боб Проктър е роден в прекрасната провинция Онтарио, Канада, през юли 1934 г. Той завършва девети клас и след това напуска гимназията. Боб започва да върши нископлатена работа в бизнеса и е спечелил само хиляди долари за една година. Четенето на мотивационните книги „Наполеон Хилс“, които му помогнаха да промени начина си на мислене, беше преломен момент в живота му.

Боб Проктър Възраст, височина, тегло

Боб Проктър е роден на 5 юли 1934 г. и към 2022 г. е на 88 години. Висок е 1,8 метра и тежи 72 килограма.  Боб Проктър

Боб Проктър

кариера

Боб Проктър започва кариерата си в млада възраст и научава концепцията за бързо забогатяване. Започвайки кариерата си за хиляди долари, той просто използва опита си, за да печели милиони долари годишно. След няколко години работа за друга компания, Боб основава своя собствена, за да се занимава с почистване на подове в различни корпоративни офиси в Лондон, Чикаго, Торонто, Кливланд и Бостън.

Боб започва работа за Ърл Найтингейл през 1961 г. като вицепрезидент на отдел продажби. Той стартира своя собствена мрежа, след като работи там, и обикновено провежда семинари за личностно развитие на различни места.

Проктър дебютира във филма The Secret през 2006 г. и започва кариерата си в телевизионния сериал. Той също така получава покани да работи в телевизионни предавания като „Животът на Елън и Лари Кинг“. Той основава свой собствен институт с Gallagher след повече от 40 години трудов стаж в развитието на личността.

Постижения и награди на Боб Проктър

Проктър също има писателски опит и е написал няколко книги през живота си. През 1997 г. Боб публикува първата си книга „You Were Born Rich“. Той е създал отлична платформа за него и е наблюдавал всички дейности на хората, за да натрупа опит.

След това той създава своя книга, която съдържа съдържание, свързано с акаунти. Тази книга, озаглавена „Контакт с капитала! Как да превърнем контактите в паричен поток“, е публикувана през 2008 г. Човекът, който обича да чете книги, е поискал книгата да е за личния му живот.

Боб публикува книгата си „Азбуката на успеха“ през 2015 г. Тази книга се състои от различни принципи, извлечени от живота на различни хора, което предизвика интереса на няколко читатели. През последните години той издаде новата си книга „Мисленето на милионера“, която съдържа цялата информация, която може да помогне на хората да се самомотивират.

Нетното състояние на Боб Проктър през 2022 г

Боб Проктър е добре известен американски автор с нетно състояние от над 25 милиона долара към октомври 2022 г. Той е един от онези хора, които са постигнали успех единствено чрез собствената си упорита работа и отдаденост, без помощта на други. Боб започна с хиляда долара и оттогава натрупа състояние на стойност милиарди долари годишно.

Пътуването на Проктър беше толкова трудно, че той е в тази позиция. Но той винаги го поддържаше мотивиран, като четеше книги и свързваше различни принципи с всяка ситуация в живота. Той е написал редица полезни книги, които са богати на неговия личен опит.

Популярни Публикации