Кой е Били Уест? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Били Уест е професионалното име на изключително талантливия Уилям Ричард Верстин. Този американски артист е музикант, певец, комик, гласов актьор и радио личност. Били е работил с глас зад кадър за множество телевизионни сериали, видеоигри, реклами и филми, което му е спечелило много слава и богатство.

Бързи факти

Празнувано име: Били Уест
Истинско име/пълно име: Уилям Ричард Верстин
Пол: Мъжки
Възраст: 70 години
Рождена дата: 16 април 1952 г
Родно място: Детройт, Мичиган, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,63 м
Тегло: 80 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Вайълет Уест (разведена)
деца: не
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Американски гласов актьор, певец, музикант и автор на песни
Нетно състояние през 2022 г.: 40 милиона долара

Биография на Били Уест

Били Уест е роден през 1952 г. в Детройт, Мичиган. Той е много талантлив човек, който се занимава с озвучаване от 1980 г. насам. DPN е агентът, който представлява Били Уест.

Били Уест Възраст, височина, тегло

Били Уест е роден на 16 април 1952 г. Към 2022 г. е на 70 години. Висок е 1,63 метра и тежи 80 килограма.кариера

Били Уест е работил като гласов артист в различни области, включително телевизия, радио, реклами, интернет развлечения, филми, музика и видео игри. Били Уест се появяваше в мрежата на WBCN в Бостън в шоу, наречено The Big Mattress. През 1988 г. се премества в Ню Йорк и започва работа в радиостанцията K-Rock. През това време той беше много популярен в Шоуто на Хауърд Стърн, но напусна през 1995 г. След това се премести в Лос Анджелис, където стана известен като гласов актьор и актьор.

Били Уест придоби известност, след като работи върху филма Space Jam през 1996 г. Той осигури гласовете на Елмър Фъд и Бъгс Бъни в този филм. Той е направил много гласова работа за видеоигри и филми на Looney Tunes. Били Уест е озвучавал герои в The Ren and Stimpy Show и Doug. И двете предавания бяха на Nicktoons. Били имаше изключителния късмет да работи като озвучител на легендарния Мел Блан. Били Уест е направил няколко реклами в допълнение към телевизионната си работа.

Той беше говорител за Screen Gems Network от 1999 до 2001 г. Били Уест беше промоционален говорител за комедийния канал, преди да стане Comedy Central. Били Уест озвучи героя на Speed ​​Racer в реклама на Volkswagen през 90-те години. През 2015 г. той стартира свой собствен подкаст, в който участва в сегменти като разрушаване на песни и Billy bustard. Джим Гомес се появи като гост звезда. Били Уест също се е появявал в няколко радио предавания.

Постижения и награди

Били Уест печели наградата за телевизионна гласова актьорска игра на BTVA четири поредни години, от 2012 до 2016 г. Той печели награда Webby през 2014 г. и е номиниран за телевизионна награда OFTA през същата година.

Нетното състояние на Били Уест през 2022 г

на Били Уест нетното състояние се оценява на около 40 милиона долара към октомври 2022 г. и кариерата му като гласов артист за радио, телевизия, видео игри и много други медии несъмнено е допринесла за това.

Били Уест е изключително талантлив човек, който работи неуморно като певец, актьор и комик. Той е получил множество награди за изключителната си работа и е харесван от всички.

Популярни Публикации