Кой е Бентиньо Масаро? Wiki, възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Бентиньо Масаро е известен духовен водач и бизнесмен. Той е най-известен като духовен лидер и като основател на Trifinity Academy и Trifinity Corporation. Към юни 2020 г. той имаше 92,2 хиляди абонати в YouTube, 800 хиляди последователи във Facebook и 37 хиляди последователи в Instagram. Той също е публикуван автор, като е написал Super Accelerated Living: How to Manifest an Epic Life и Spiritual Conversations with a Skeptic: On God Consciousness and the Absolute.

Бързи факти

Празнувано име: Бентиньо Масаро
Истинско име/пълно име: Бентиньо Масаро
Пол: Мъжки
Възраст: 34 години
Рождена дата: 13 март 1988 г
Родно място: Амстердам
националност: холандски
Височина: … М
Тегло: … Килограма
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Бентиньо Масаро гей ли е?: не
Професия: Духовен водач и предприемач
Заплата:
Нетно състояние през 2022 г.: 20 хиляди долара

Биография на Бентиньо Масаро

Бентиньо Масаро е роден в Амстердам на 13 март 1988 г. Роден е в семейство от средната класа и малко се знае за детството му, защото той рядко говори за него. Стремежът на Бентиньо Масаро към Просвещение започва, когато е само на 16 години. Първата си голяма промяна в съзнанието той има, когато е на 18 години.

  Бентиньо Масаро

Бентиньо Масарокариера

Бентиньо Масар o започнахте да изследвате различни аспекти на живота, след като преживяхте първоначално пробуждане преди година. Днес той е успешен духовен лидер и неговите учения са добре приети, въпреки че не са за всеки. Той отива на турне в няколко града в Съединените щати и Европа, изнасяйки презентации на теми, вариращи от страха да бъдеш съден до намирането на щастие.

Той е основател на Trinity Academy, първото онлайн училище, което съчетава традиционния път на просветлението с начина на живот за личностно овластяване. Той категоризира своето учение като Просветление, Овластяване и Безкрайност. От време на време изнася своите лекции чрез Livestream. Той също така основава Trinfinity Corporation, чиято мисия е да развива алтернативни обществени структури, продукти и технологии.

Trinity Corporation желае да изгради структура, в която ненужните структури и недоразуменията между съществата могат да бъдат демонтирани. Той също е публикуван автор, като е написал Super Accelerated Living: How to Manifest an Epic Life и Spiritual Conversations with a Skeptic: On God Consciousness and the Absolute. Той също възнамерява да създаде просветена цивилизация до 2035 г.

Постижения и награди на Бентиньо Масаро

Едно от най-големите му постижения в кариерата му е влиянието, което неговите учения оказват върху живота на неговите последователи. Освен това последователите му в социалните медии нараснаха, с 92,2 хиляди абонати в YouTube и 37 хиляди последователи в Instagram към юни 2020 г.

Нетната стойност на Бентиньо Масаро през 2022 г

Бентиньо Масаро има нетна стойност от 000 към септември 2022 г. Той е направил по-голямата част от парите си като духовен лидер и предприемач. Той основава Trifinity Academy и Trifinity Corporation, като и двете придобиха популярност.

Той също така написа Super Accelerated Living: How to Manifest an Epic Life и Spiritual Conversations with a Skeptic: On God Consciousness and the Absolute. Към юни 2020 г. той имаше 92,2 хиляди абонати в YouTube, 800 хиляди последователи във Facebook и 37 хиляди последователи в Instagram.

Бентиньо Масаро постигна значителен успех като духовен водач и въпреки че не всички са съгласни с него, не може да се отрече, че той е отличен в това, което прави. С това казано, ние му желаем най-добрия късмет във всичките му бъдещи начинания и се надяваме, че ще продължи да расте, както го направи.

Бентиньо Масаро Гадже, Запознанства

Според нашите записи Бентиньо Масаро в момента е необвързан и няма информация за предишните му връзки. Що се отнася до личните му интереси, той обича скалното катерене и фините пури.

Популярни Публикации