Кой е Бартис Боудън от Любовта е сляпа сезон 3?

Бартайз Боудън е един от 30-те надежди, планирани да участват в сериала Love is Blind на Netflix, сезон 3, чиято премиера е в сряда, 19 октомври 2022 г. Той работи като старши анализатор за здравна организация и търси забавна връзка. Преди да получи няколко проблема с глезена, знаменитостта беше и баскетболистка. Зрителите ще трябва да се включат тази седмица, за да гледат приключението му в риалити шоуто за запознанства и да видят опита му с капсула.

Любовта е сляпа е огромен хит сред зрителите. Лоялните зрители редовно наблюдаваха напредъка на кандидатите. Сезон 3 ще изложи феновете на изцяло нов ансамбъл от герои, които ще пренесат своя житейски опит в групата, за да намерят бъдеща половинка до края на сезона. Ще намерят ли някога любовта? Времето само ще покаже.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bartise Bowden (@bartiseb)Бартис Боудън, звездата от „Любовта е сляпа“, беше спортист.

Сезон 3 на „Любовта е сляпа“ ще представи 27-годишния Далас, Тексас, който започва мисия да открие подходяща половинка, с която да прекара остатъка от живота си. Според неговия профил в Netflix, смехът е в горната част на списъка с приоритети на Bartise. Той търси някой, който може да се справи с всичките му шеги и да му отвърне някои, казва той.

Стивън и Айша Къри са идеалната двойка според Бартис. Биографията продължава:

Бартис казва, че все още не е женен поради придирчивост и иска да демонстрира, че има повече стойност за хора като него, които обичат фитнеса, отколкото тренировъчния му начин на живот.

В гимназията Бартис беше спортист и баскетболист. Контузии обаче му попречиха да играе и той започна да тренира с тежести преди около седем години. В интервю за BodyBuilders.com той обсъди своите заболявания, като каза:

Бях спортист в гимназията и след като си счупих глезена в баскетболен мач в последната година, осъзнах, че надеждите ми да играя баскетбол D-1 са мъртви. Ходих в училище D-3, за да играя баскетбол, но накрая счупих втория си глезен и претърпях друга операция, така че напуснах спорта.

 Бартис Боудън

Той каза, че любовта му към вдигането на тежести му е помогнала да балансира физическото и емоционалното си здраве. Започва да тренира с тежести, когато е на 20 години. В интервю от 2019 г. Бартис заяви:

Започнах да тренирам тежести, когато бях на 20 години, преди около 4 години. Бях погълнат от процедурата. Физически, психологически и емоционално съм пристрастен към напредъка. Очарова ме как можем радикално да променим телата си, като регулираме и управляваме какво ядем и как спортуваме.

Bartise завършва Тексаския университет в Далас с бакалавърска степен по изкуства през 2017 г. и магистърска степен по счетоводство през 2018 г. От 2017 г. до 2018 г. той работи като стажант по одит и учител по счетоводство, преди да стане сътрудник по одит през 2020 г. и старши Сътрудник през 2021 г., преди да се присъедини към здравна фирма като старши анализатор.

В един кратък поглед от Любовта е сляпа сезон 3, Бартис пише в историите си в Instagram:

Това няма да го има след шестдесет години, когато съм на 85 години [сочи към себе си]. Искам някой да ме оцени за това, което съм отвътре, а не за това, което представлявам отвън.

 Бартис Боудън

Сезон 3 на Love is Blind почти наближава. Епизодите, водени от Ник и Ванеса Лачи, ще подчертаят членовете на актьорския състав, които се влюбват и предлагат брак на избраните от тях съпрузи. Премиерата на сезон 3 на Love is Blind в Netflix ще бъде в сряда.

Популярни Публикации