Кой е Бари Бондс? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Бари Бондс е роден в Америка джентълмен, който си изкарва прехраната с бейзбол. Той е най-известен в бейзбола с позицията си като ляв краен играч. В Мейджър Лийг Бейзбол (MLB) той се появи в 22 сезона. Той е играл за два отбора в MLA, San Francisco Giants и Pittsburgh Pirates.

Бързи факти

Празнувано име: Бари Бондс
Истинско име/пълно име: Бари Ламар Бондс
Пол: Мъжки
Възраст: 58 години
Рождена дата: 24 юли 1964 г
Родно място: Ривърсайд, Калифорния, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,88 м
Тегло: 98 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Лиз Уотсън (м. 1998-?), Сузан Маргрет Бранко (м. 1988-1994)
деца: Да (Nikolai Lamar Bonds, Shikari Bonds, Aisha Lynn Bonds)
Професия: Бейзболен играч
Нетно състояние през 2022 г.: 100 милиона долара

Биография на Бари Бондс

Бари Бондс е роден на 24 юли 1964 г. в семейството на Патриша и Боби Бондс. Баща му беше бейзболен играч от висшата лига. Той е роден в Ривърсайд, Калифорния, но прекарва детството си в Сан Карлос.

По-късно посещава гимназия Junipero Serra в Сан Матео. Той продължи да посещава държавния университет в Аризона. Той получава диплома по криминология от университета в Аризона. Най-ценният играч на ASU On Deck Circle беше присъден на Бари.Възраст, височина, тегло на Бари Бондс

Бари Бондс е роден на 24 юли 1964 г. и към 2022 г. е на 58 години. Висок е 1,88 м и тежи 98 кг.

  Бари Бондс

Бари Бондс

кариера

Бари Бондс започва професионалната си кариера в Сан Матео, Калифорния. Това се случи по време на престоя му в гимназия Junipero Sierra. Той беше футболист, който също играеше бейзбол и баскетбол. Професионалната кариера на Бари започна. Той беше избран в бейзболния драфт на Мейджър лийг през 1982 г. Той обаче избра да учи в колеж, защото заплащането им беше под 70 000 долара.

През 1986 г. той дебютира във Висшата лига с Pittsburgh Pirates. Той не спечели наградата Новобранец на годината през първата си година с отбора. След гласуването той беше класиран на шесто място. Бондс се премести от централното на лявото поле, след като Анди Ван Слайк се присъедини към отбора през 1987 г.

Лос Анджелис Доджърс отрече слуховете, че Бари ще бъде продаден на тях в замяна на Джон Уетеланд и Джеф Хамилтън.

Бари реши да напусне, след като Пиратите загубиха за трети пореден път. По-късно Бондс се присъединява към отбора на Сан Франциско Джайънтс през 1993 г. През това време той се подобрява и дори чупи рекорди. Бондс счупи рекорда на Марк три години по-рано през 2001 г. Той счупи стария рекорд от 73.

През едно от летата той беше член на Alaska Goldpanners на Баскетболната лига на Аляска. Освен това, докато играеше за гигантите, той имаше второстепенна роля в Къщата на Джейн. Той напуска компанията през 2007 г.

Постижения и награди на Бари Бондс

Бари Бондс е получил множество отличия. Той беше All-American Sporting News в колежа. Бондс продължи да поставя рекорд на NCAA със седем последователни попадения в College World Series през 1996 г. и беше включен в отбора на All-Time College World Series.

Той също така получи наградата Babe Ruth Home Run и беше обявен за бейзболна Америка All-Star. Други включват играч на годината в бейзболната американска лига и MLB All-Star. Също така носител на Голяма лига, носител на наградата Rawlings Gold Glove в аутфилд и носител на награда Silver Slugger в аутфилд.

Нетното състояние на Бари Бондс през 2022 г

Нетната стойност на Бари Бондс се оценява на 100 милиона долара към септември 2022 г. Той направи по-голямата част от парите си от бейзболните си изяви, които правеше от дете. Бари постоянно печели ,465,000 след оценки, начин на живот и допълнителни разходи, като контролира начина си на живот и не харчи много от това, което печели. Той също така се появи в телевизионно шоу и има шансове да му бъде платено за това.

Бивш бейзболен играч Бари Бондс Той преди това е играл за Питсбърг Пиратс и Сан Франциско Джайънтс. Той се оттегли от работата си през 2007 г. Бондс е човек, който трудно се забравя, защото беше страхотен играч. Неговият опит е очевиден. Така започва дългият списък от награди и отличия, които е получил.

Съпруга на Бари Бондс, брак

Бари Бондс е женен за Сузан Маргрет Бранко в личния си живот. Двамата са родители на две деца Николай и Шикари. Те се развеждат през юни 1994 г., разделят се през декември 1994 г., а католическата църква анулира брака им през 1997 г.

Популярни Публикации