Кой е Бърни Бърнс? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Бърни Бърнс е известен американски продуцент, който е продуцирал множество телевизионни предавания през цялата си кариера. Той също е актьор, писател, режисьор, комик и водещ. Той е основател и изпълнителен директор на продуцентската компания Rooster Teeth. Бърнс беше един от създателите на поредицата „Red vs. Blue: The Blood Gulch Chronicles“ през 2003 г. Той също така е създал редица уеб сериали.

Бързи факти

Празнувано име: Бърни Бърнс
Истинско име/пълно име: Майкъл Джъстин Бърни Бърнс
Пол: Мъжки
Възраст: 49 години
Рождена дата: 18 януари 1973 г
Родно място: Рочестър, Ню Йорк, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,88 м
Тегло: 90 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Ашли Дженкинс (м. 2019), Джордан Бърнс (м. 2000–2011)
деца: Да (3 деца)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Американски писател, актьор, продуцент, комик, водещ и режисьор, живеещ в Остин, Тексас
Нетно състояние през 2022 г.: 8 милиона долара
Последна актуализация: септември 2022 г

Биография на Бърни Бърнс

Майкъл Джъстин Бърни Бърнс е роден в Рочестър, Ню Йорк на 18 януари 1973 г. Посещава гимназията Alief Elsik, където печели прякора Бърни, и получава бакалавърска степен по компютърни науки от Тексаския университет в Остин. Бърнс е доброволец в K29HW-D, студентска телевизионна станция в Тексас.

Още докато е студент, той основава най-продължителната студентска телевизионна програма „Sneak Peek“, в която рецензира филми. Той стана президент на teleNetwork Partners, компания за техническа поддръжка.Бърни Бърнс Възраст, височина, тегло

Бърни Бърнс е роден на 18 януари 1973 г. и на 13 септември 2022 г. ще навърши 49 години. Висок е 1,88 метра и тежи 90 килограма.

  Бърни Бърнс

Бърни Бърнс

кариера

Бърни Бърнс и неговите съквартиранти заснеха филма „The Schedule“ през 1997 г. Той беше сърежисьор, продуцент и сценарист на филма. Той беше изпълнителен директор на филма „Minecraft: Историята на Mojang“ през 2012 г. През 2015 г. той участва, продуцира и е съавтор на филма Lazer Team.“

Той беше изпълнителен продуцент на документалните филми „Connected“, „The Meme Machine“, „The Tattooist“ и „Haus of Pain“ и беше продуцент и съсценарист на „Lazer Team 2“ през 2017 г.

През 1994 г. той води „Sneak Peak“ по телевизията. Той се е появявал като гост в телевизионните предавания „Във Филаделфия е винаги слънчево“ и „@midnight“ и е бил състезател в телевизионното риалити шоу „The Amazing Race“ през 2016 г.

Бърнс е звездата, създателят и режисьорът на уеб сериала „Червени срещу сини“ и продуцира уеб сериала „ПАНИКА“ през 2005 г.

„Captain Dynamic“, „The Strangerhood“, „Immersion“, „Rooster Teeth Shorts“, „RWBY“, „YouTubers React“, „Ten Little Roosters“, „X-Ray and Vav“, „Death Battle“ и „ Единадесетте малки петлета.“ През 2016 г. Бърнс става изпълнителен продуцент на видеоиграта „RWB

Постижения и награди на Бърни Бърнс

Бърни Бърнс беше номиниран за наградата Streamy в категорията за най-добро писане през 2014 г. Той беше номиниран и за награда PGA през 2013 г. за „Проект на свободна практика“ и има две номинации за награди на Международната академия за уеб телевизия за най-добър водещ. The Hollywood Reporter нарече Бърнс една от 25-те най-добри дигитални звезди през 2015 г. Той също така беше обявен за един от най-добрите ръководители на дигитални развлечения, които да гледате през 2018 г. от Variety.

Нетната стойност на Бърни Бърнс през 2022 г

Нетната стойност на Бърни Бърнс се оценява на повече от 8 милиона долара към октомври 2022 г. Той натрупа това богатство, като създаде множество уеб сериали, телевизионни предавания, видео игри и филми. Освен това е успешен писател и е режисьор на телевизионни предавания и филми. Бърнс е работил и като актьор, и като озвучаващ актьор. Той е осигурил гласова работа за видеоигрите Halo 3′, „Halo 4“, „Age of Booty: Tactics“ и „Grand Theft Auto: Chinatown Wars“. Той има значителен принос за създаването на машинима в технологиите.

Бърни Бърнс се смята за един от най-популярните продуценти в света. Той се е появявал на филмовия фестивал в Сидни, Penny Arcade Expo, филмовия фестивал Sundance и Comic-Con International в Сан Диего. Той е един от малкото хора, които са работили в различни професии и са постигнали успех във всяка от тях. Той също беше съ-домакин на аудио подкаста „Drunk Tank“.

Бърни Бърнс Съпруга, брак

Бърни Бърнс се жени за Джордан Бърнс през 2000 г. През 2011 г. двойката се развежда. Той се ожени за Ашли Дженкинс, водещата на „The Know“, през 2016 г. Той е член на Международната академия за уеб телевизия и живее в Остин, Тексас.

Популярни Публикации