Кой е Бърбъри Пери? Wiki, Нетна стойност, Възраст, Височина, Приятелка, Запознанства

Пери Парис Мойс, известен още като Бърбъри Пери, е известен и успешен американски звукозаписен продуцент и хип-хоп изпълнител. Бърбъри Пери стана известен през 2016 г. след сътрудничеството си с Lil Yachty върху хитовия му дебютен сингъл One Night.

Burberry Perry, което също беше неговият дебютен едноименен EP, по-късно беше издаден. По-късно Пери има още няколко успешни песни с Lil Yachty.

Бързи факти

Празнувано име: Бърбъри Пери
Истинско име/пълно име: Пери Парис Мойс
Пол: Мъжки
Възраст: 25 годишен
Рождена дата: 21 септември 1996 г
Родно място: Ню Йорк, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,72 м
Тегло: 71 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неомъжена
Съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): N/A
Запознанства/приятелка (име): N/A
Burberry Perry гей ли е?: не
Професия: Рапър, певец, автор на песни, звукозаписен продуцент
Заплата: 50 хиляди долара
Нетно състояние през 2022 г.: 0 хиляди

Биография на Burberry Perry

Пери Парис Мойс е роден на 21 септември 1996 г. в Найак, Ню Йорк, САЩ. По време на детството си той е отгледан в Ню Йорк и Атланта, Джорджия. В момента той и семейството му живеят в Ню Йорк, САЩ.Пери, не можем да кажем много за родителите и братята и сестрите на Парис Мойс, защото той не е разкрил никаква информация за тях. Пери сменя името си на Бърбъри Пери малко след като се интересува от музика.

Burberry Perry Възраст, височина, тегло

Бърбъри Пери , който е роден на 21 септември 1996 г., през 2022 г. ще навърши 25 години. Висок е 1,72 м и тежи 71 кг.

  Бърбъри Пери

Бърбъри Пери

Съпругата и децата на Бърбъри Пери

Пери Парис Мойс, известен още като Бърбъри Пери, е известен звукозаписен продуцент и хип-хоп изпълнител. Бърбъри Пери е имал връзки с няколко момичета, но имената на приятелките му са неизвестни. Той запази личния си живот в тайна.

Бърбъри Пери си навлече много неприятности заради името си. Burberry Perry имаше проблеми през 2016 г., когато издаде първото си едноименно EP. Burberry, британска компания за облекло, заведе дело срещу него за авторски права. В резултат на това той съкрати сценичното си име от Burberry Perry на TheGoodPerry. Burberry Perry стана TheGoodPerry, след като проблемът с авторските права беше разрешен.

Кариерата на Burberry Perry също беше сериозно засегната в резултат на разногласията му с Lil Yachty, с когото той си сътрудничи широко. Разделиха се и вече не общуваха.

Кариера на Burberry Perry

Бърбъри Пери постигна много успехи в сравнително кратката си кариера. Той дебютира през 2015 г. със сингли като 1500 и Beautiful Day, в който участват Lil Yachty и Kylie Jenner. Благодарение на тези сингли албумът на Burberry Perry EP стана огромен успех.

По-късно същата година, през май 2016 г., той издава първото си EP, Burberry Perry. Това също го вкара в някои проблеми. Въпреки факта, че по-късно той промени името си, всичко се върна към нормалното.

Burberry Perry пусна микстейп, озаглавен Make it Home Safe през 2017 г. Stack, един от синглите от микстейпа Make it Home Safe, стана голям хит. Има и някои неалбумни сингли, издадени от Burberry Perry през 2016 и 2017 г.

Сътрудничеството му с Lil Yachty също беше успешно. Те са включени в албуми като Lil Boat и Summer Songs 2. Бърбъри Пери работи върху редица проекти, които значително ще напреднат в кариерата му.

Постижения и награди на Burberry Perry

Бърбъри Пери все още не е спечелил забележителни награди. Той е много успешен рапър с дълъг път пред себе си. Някои от синглите му получиха много внимание и се продадоха в големи количества. Неговите микстейпове и EP са широко ценени. Той има потенциала да стане един от великите в музикалната индустрия.

Нетната стойност на Burberry Perry

Бърбъри Пери нетната стойност се оценява на 0 000 към юни 2022 г. Годишният му доход се оценява на 000. Той спечели всички тези пари чрез упорит труд и отдаденост. Основният източник на доходи на Burberry Perry е музиката.

Той е изключителен звукозаписен продуцент и американски хип-хоп изпълнител. Основно се фокусира върху хип-хопа, облачния рап и трап музиката. Burberry Perry вече издаде няколко албума и миксове, включително едноименния Extended Play. В момента той живее в Атланта, където управлява и по-голямата част от работата си.

Perry Paris Moise, известен още като Burberry Perry, е феноменален рапър и певец, който е постигнал много за кратък период от време. Чрез упоритата си работа той постигна успех и слава.

Той предпочита да пази личния си живот в тайна, което го отличава от другите. Burberry Perry е млад мъж с много потенциал. Той е известен като музикално надарен човек, който може да направи чудеса. Той има голяма база от фенове и всички се възхищават на работата му.

Популярни Публикации