Кой е Ариел Хелуани? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, деца

Ариел Хелуани е без съмнение един от най-добрите канадски спортни репортери на всички времена. Той се занимава активно с бойни спортове, откакто стана професионален журналист за смесени бойни изкуства през 2006 г. Най-запомнящото се постижение в кариерата му е спечелването на наградата ММА журналист на годината шест пъти.

Бързи факти

Пълно име: Ариел Хелуани
Пол: Мъжки
Възраст: 39 години
Рождена дата: 08 юли 1982 г
Родно място: Монреал, Квебек, Канада
националност: канадски
Височина: 5 фута 11 инча
Тегло: 110 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Jaclyn Stein Helwani (м. 2008)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (една дъщеря и двама сина)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Ариел Хелуани гей ли е?: не
Професия: Журналист за достъп до канадски смесени бойни изкуства
Заплата: ЧЕ
Нетно състояние през 2022 г.: 8 милиона долара

Биография на Ариел Хелуани

Ариел Хелуани е роден на 8 юли 1982 г. в Монреал, Квебек, Канада. Хелуани е отгледан в Маунт Роял, Квебек, от еврейско семейство. Майка му е ливанка, а баща му египтянин. Хелуани отиде в училище Акива. Завършва образованието си в Herzliah High School. През 2004 г. завършва Училището за публична комуникация S.I. Newhouse в Сиракуза, Ню Йорк.

Ариел Хелуани Възраст, височина, тегло

Ариел Хелуани е роден на 8 юли 1982 г. Той е на 39 години през 2022 г. Той е висок 5 фута 11 инча и тежи 110 кг.  Ариел Хелуани

Ариел Хелуани

кариера

Ариел Хелуани започва професионалната си кариера като журналист за бойни изкуства през 2006 г. В момента работи за MMAFightining.com. Хелуани беше вицепрезидент на Асоциацията на журналистите за смесени бойни изкуства. Той остана само за кратко.

По-късно става водещ на подкаста The MMA Hour. Той разговаря с няколко видни спортни фигури, включително Франки Едгар, Майкъл Биспинг и Рампейдж Джаксън. Helwani се появи в седмичното шоу на UFC Tonight, наречено MMA Insider. Това шоу се излъчва по Fox Sports. Той продължи да посещава повече програми след събитието и преди събитието. Хелуани също е съ-водещ на радио шоуто Fight Club.

Той печели наградата за Журналист на годината в ММА шест пъти подред между 2010 и 2015 г. В допълнение, Хелуани е обявен за Журналист на годината за 2014 г. в Awakening WMMA Awards през 2015 г. Той беше обявен за един от FIGHT! Списание Power Twenty през 2011 г.

На Helwani е забранено да участва в събития на UFC до края на живота си. Това се дължи на съобщението му, че Brock Lesnar ще се бие на UFC 200. Организацията, за която той публикува новината, не иска тя да бъде публикувана тогава. Ходът на UFC беше широко осъден. По-късно тази забрана беше отменена.

Постижения и награди на Ариел Хелуани

Helwani е изградил солидна репутация в журналистическата индустрия в хода на кариерата си. През цялата си кариера той е получил множество награди. От 2010 г. до 2016 г. той беше шест пъти победител в турнира за годината в World Wоrd.

През 2011 г. той също беше наречен thе оwаrd оеll оf от FG! аgаznе. Това списание го нарече един от Power 20. Този списък включва най-важните играчи, силни играчи, променящи играта и посланици в ММА. Хелуани беше обявен за Журналист на годината за 2014 г. на наградите Awakening WMMA в началото на 2015 г. Той също така беше домакин на две отделни церемонии по връчването на наградите Helwani Nose в Лас Вегас и Чикаго.

Нетната стойност на Ариел Хелуани

На Ариел Хелуани ММА репортерска кариера на професионално ниво му спечели огромна репутация, богатство и име. Очаква се той да има нетна стойност от 8 милиона долара до октомври 2022 г. През цялата си кариера той е работил за няколко топ фирми, получил е множество награди и е натрупал значително богатство. Освен че е журналист, той също е съ-домакин на няколко телевизионни и радио предавания, които са добавили към общата му нетна стойност.

Ариел, канадски ММА журналист, в момента е съ-водещ на Ариел и Лошият човек заедно с Чаел Сонен. Подкастът The MMA Hour на Helwani също е наличен в ESPN. Преди това той е работил за MMAFighting.com, както и за „MMA Insider“, седмично шоу на UFC тази вечер.

Хелуани също е работил в различни програмни роли преди и след събитието. Той беше бивш съ-домакин на радио шоуто Sirius X „Боен клуб“.

Ариел Хелуани е многократно награждаван журналист за бойни изкуства, който е признат за изключителните си репортажи в много случаи през цялата си кариера. Това огромно признание и успех му помогнаха да установи уважавана позиция в индустрията.

Ariel Helwani Съпруга, брак

Ариел Хелуани се жени за приятелката си Jaclyn Stein Helwani през 2008 г. Нейната професия е дизайнер на бижута. В двойката са родени три деца. Сред тях има двама синове и една дъщеря. Имената на децата не се съобщават публично.

Популярни Публикации