Кой е Антрон Пипен? Знайте за сина на Скоти Пипън

Антрон Пипен беше известна американска личност и син на Скоти Пипън от Атланта, Джорджия. Скоти е известен бивш баскетболист. Пипън спечели шест шампионата на НБА по време на бляскавата си кариера.

Той играеше за Чикаго Булс заедно с Майкъл Джордан по това време. За съжаление синът му почина на 18 април 2021 г. на 33-годишна възраст. Скоти Пипън съобщи трагичната новина в своите акаунти в социалните мрежи. Той съобщи на последователите си, че големият му син е починал в неделя.

Бившият играч обаче не спомена причината за смъртта на Антрон Пипен. В публикацията си той изрази сърдечната си болка от загубата на детето си, с което споделяше любовта си към баскетбола.Antron беше диагностициран с хронична астма преди много години, което му попречи да преследва кариера като професионален баскетболист. Въпреки това той остава най-добрата перспектива за колеж.

Бързи факти

Истинско пълно рождено име Антрон Пипен.
Професия Баскетболен играч.
Възраст (към 2021 г.) 33 години.
рожден ден 29 декември 1987 г.
Родно място Лорънсвил, Джорджия, САЩ.
Дата на смъртта 18 април 2021 г.
Място на смъртта Атланта, Джорджия, САЩ.
зодия Козирог.
Религия християнството.
Етническа принадлежност афроамерикански.
Пол Мъжки.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 6′ 2″
Тегло (прибл.) В килограми: 81 кг
Цвят на косата черен.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
образование Завършвам.
Училище Частна гимназия.
Алма матер 1. Технически колеж в Южна Джорджия.
2. Тексаски международен университет A&M.
родители Баща: Скоти Морис Пипен старши
Майка: Карън Макколъм.
Нетна стойност милион – милиона щатски долара.

Биография на Антрон Пипен

Синът на легендарния играч е роден на родителите си на 29 декември 1987 г. Антрон Пипен е на 33 години към 2021 г. Лорънсвил, Джорджия, в Съединените американски щати, е мястото, където е роден.

Козирогът беше неговият слънчев знак, който е земен знак със Сатурн като управляваща планета. Антрон посещава частно училище, където участва в различни спортове, преди да се заинтересува от баскетбола.

През 2006 г. той се записва в Техническия колеж в Южна Джорджия, където също играе баскетбол за колежа. На следващата година Пипън е преместен в Тексаския международен университет A&M. Антрон демонстрира таланта си, като отбелязва средно 3,3 точки, 1,7 борби и 0,7 асистенции през сезон 2008–2009.

По време на кариерата на баща си, Скоти Морис Пипен старши изигра 17 сезона в НБА. Той също така е смятан за един от най-добрите малки нападатели в историята на баскетбола. През 1988 г. той се жени за майката на Антрон Карън Макколъм на частна церемония.

Брак и връзка на родителя на Антрон Пипън

Тъй като сватбата на родителите му беше много лична афера, няма много подробности за нея в интернет. Бракът им обаче не продължи дълго и разводът на бившата двойка беше финализиран през 1990 г.

Антрон Пипен е горд афроамериканец, както и майка му и баща му. Има американско гражданство поради раждането си в Съединените щати.

След това баща му се ожени за Ларса Юнан, член на актьорския състав на Истински домакини от Маями. Antron има четирима полубратя и сестри чрез тях. Престън Пипън е роден на 10 ноември 2000 г. от по-малкия си доведен брат Скоти Пипън младши.

През 2005 г. се ражда другият му доведен брат Джъстин Пипън. През 2008 г. се ражда дъщерята на Скоти и Ларса София Пипен. Двойката обаче се разведе през 2018 г. след десетилетие брак.

Бащата на Антрон също е имал връзка с бившата си приятелка Ивет де Леон, от която има дете, Сиера Пипен (р. февруари 17, 1995). По това време Скоти и Ивет имаха кратка връзка.

Тейлър Пипън, доведената сестра на Антрон Пипън, също беше баскетболист (р. 20 юли 1994 г.). Раждането й се случи по време на романтичната връзка на Скоти Морис с бившата му приятелка Соня Роби. Тейлър също имаше сестра близначка Тайлър, която почина девет дни след раждането.

Antron Pippen Нетна стойност 2022

Нетното състояние на Antron Pippen е около 1 милион – милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Факти

  • Скоти младши, неговият полубрат, е второкурсник в университета Вандербилт. Той също е член на училищния баскетболен отбор.
  • София, доведената сестра на Антрон, също се появява по телевизията като дете. Тя направи своя дебют в Dancing with the Stars: Juniors в първия сезон.
  • Тейлър, другата му полусестра, продължи да играе волейбол в университета на Южен Илинойс. От април 2021 г. е назначен като счетоводител в Чикаго.
  • Той остава голям фен на Чадуик Боузман (покоен холивудски актьор).
  • Престън Пипън и Етел Пипен бяха баба и дядо на баща му.
  • Дядото на играча е работил във фабрика за хартия.
  • В по-късните си години той страда от инсулт, който го прави неспособен да ходи, трудно говори и с парализирана дясна страна.

Популярни Публикации