Кой е Андрю Шинганге? Научете повече за него

Андрю Шинганге е брат на Тревър Ноа, известен комик, писател, продуцент, политически коментатор и водещ на токшоу. Те също имат по-малък брат на име Айзък Шинганге.

Бързи факти

Пълно име Андрю Шинганге
Първо име Андрю
Фамилия shingange
Професия Братя и сестри на знаменитости
Град на раждане Йоханесбург
Държава на раждане Южна Африка
Бащино име Робърт Ной
Име на майката Патрисия Номбуисело
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Братя и сестри Тревър Ноа и Айзък Шинганге
Нетна стойност 40 милиона долара

Грубо възпитание и битова ситуация

Андрю, Тревър и по-малкият им брат Айзък са родени и израснали в Йоханесбург, Южна Африка. Патриша Номбуисело беше тяхна майка, докато баща им Робърт Ноа беше от швейцарски произход. Братята и сестрите имаха бурно възпитание. По-голямата част от живота им са прекарали в бедност и в опити да свържат двата края. Момчетата се чувстваха изоставени и разделени.

Абел Шинганге, вторият им баща, по-късно се оказа твърд и обидчив човек. Действията му не бяха нежни и в крайна сметка причиниха емоционални и телесни наранявания в семейството. Според някои това са били най-страшните дни в живота им. Патриша се омъжи за Сфисо Хоза.Насилникът му втори баща уби майка му.

Това беше, когато Андрю и Айзък информираха Тревър, че вторият му баща е застрелял майка му, Патриша. Простреляна е в тила и през носа. Куршумът като по чудо премина през мозъка и артериите й. Патриша оцеля след жестокото нападение с минимални големи увреждания на органи. Вторият му баща е осъден на доживотен затвор за опит за убийство. През това време обаче той е осъден само на пробация. Тя обясни на децата си, които бяха изпълнени с гняв, докато майка им се оправяше.

  Андрю Шинганге

Андрю Шинганге (Източник: Google)

В интервю Тревър каза, че майка му го е молила да му прости. Майката на Тревър казва, че той също е жертва. Неговата среда го кара да тълкува погрешно мъжествеността. Освен това майка му подчертава, че омразата би навредила само на нея и че няма нужда да я изпитва. На Андрю и неговите братя и сестри им отне много време, за да осъзнаят колко прощаваща, умна и състрадателна е майка им.

Андрю Шинганге, женен ли е?

Да, Андрю е женен и живее със съпругата си в родния си град Джо’Берг, Гаутенг. Няма много информация за съпругата му, но знаем, че са щастливо женени. Все още не са имали деца. Тревър Ноа, от друга страна, излиза с Минка Кели. Тя е актриса, участвала в популярни програми като Titans, Friday Night Lights, Go With It и Charlie’s Angels. Минка е на 40 години, но е половината от нея. Междувременно майка му Патриша управлява фирма в същия град. Тя е щастлива дама, която притежава бизнес с недвижими имоти.

Нетно богатство, приходи и постижения

Нетното състояние на Тревър Ноа е около 40 милиона долара към 2022 г. Тревър Ноа води The Daily Program with Trevor Noah, популярно токшоу с милиони зрители по целия свят. През 2019 г. брат му спечели умопомрачителните 28 милиона долара. Това го направи четвъртият най-добре платен комикс в света. По време на епидемията от коронавирус Ноа е един от многото американски телевизионни водещи, които излъчват от вкъщи.

  Андрю Шинганге

Андрю Шинганге 9Източник: Google)

Той обсъжда актуални политически събития и предоставя информация за епидемията. Той също е участвал в Шоуто на Елън Дедженеръс и Джими Фалън. Андрю често е смятан за най-успешния комик в Африка. Той е първият афроамериканец, водещ на The Daily Show.

Любопитни факти

  • Да си роден със смесена раса беше забранено в Африка. Така раждането на Тревър беше нищожно.
  • Израстването в неравностойно положение прави живота му опасен.
  • Като дете той продава DVD-та и видео игри.
  • Ноа прекарва седмица в затвора като тийнейджър, след като е обвинен в кражба на превозно средство.
  • Предишните туитове на Тревър бяха обвинени в расизъм и мизогинизъм.

Популярни Публикации