Кой е Андрю Маккарти? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Андрю Маккарти е актьор, пътешественик и телевизионен режисьор от Съединените щати, който се е появявал във филми като St. Elmo’s Fire, Pretty in Pink и Kansas.

Андрю Маккарти е добре познат с работата си като режисьор на наградения с Еми сериал „Оранжевото е новото черно“.

Бързи факти

Псевдоним Андрю, Томас
Пълно име Андрю Томас Маккарти
Професия Актьор, пътешественик, телевизионен режисьор
Националност американски
Възраст 59 години (през 2022 г.)
Дата на раждане 29 ноември 1962 г
Родно място Уестфийлд, Ню Джърси, Съединени американски щати
Религия християнството
Квалификация Завършвам
Училище Училище Пингри
Гимназия Бернардс
колеж Нюйоркски университет
Височина 5 фута 9 инча (1,73 м)
Тегло 70 кг (154 фунта)
талия 34 инча
Тип тяло Атлетичен
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво

Андрю Маккарти Wiki

Андрю Маккарти е роден в Уестфийлд, Ню Джърси, на 29 ноември 1962 г. Той пази в тайна родителите си и състезанието. Баща му, от друга страна, работеше в областта на инвестициите и акциите, докато майка му работеше във вестник.Получава образованието си в училище Пингри и гимназия Бернардс. Въпреки това няма информация за дипломата му от колеж или къде е учил.

 Андрю Маккарти

Андрю Маккарти

кариера

През 1983 г. Андрю Маккарти има пробив в класическата комедия „Клас“. През 80-те години той беше част от „Brat Pack“, група от тийнейджъри актьори. С триото той се появява във филми като St. Elmo’s Fire и Pretty in Pink.

По-късно той се появява в театралните адаптации на романа на Брет Истън Елис от 1987 г., Less Than Zero и Mannequin. По-късните хитове включват Fresh Horses и Kansas през 1988 г., Weekend at Bernie’s през 1989 г., Main Street през 2010 г. и много други.

Той също така се е появявал в телевизионни предавания като Закон и ред: Престъпни намерения, Джунгла с червило и Кралска болница, наред с други. Той също така е режисьор на телевизионни предавания като Gossip Girl, Blacklist, White Collar и The Family. Той продължи да работи като туристически журналист и сега е главен редактор в National Geographic Traveler.

Той получи най-добър актьор за филма Mannequin и най-добър късометражен филм за филма News For The Church по отношение на награди и отличия. Получил е шест награди Лоуел Томас от Обществото на американските автори на пътешествия за пътешественик на годината.

Нетната стойност на Андрю Маккарти

Към октомври 2022 г. се съобщава, че нетната му стойност е 12 милиона долара , въпреки че заплатата му е неизвестна.

Височина и тегло

Андрю Маккарти е висок 5 фута 8 инча и тежи приблизително 70 кг. Има светлокафява коса и прекрасни сини очи. Той носи американски обувки номер 10.

Съпруга на Андрю Маккарти, брак

Карол Шнайдер, бакалавърската любов на Андрю Маккарти, е омъжена за него от 20 години. По-късно той се жени за нея през 1999 г. и двамата имат син на име Сам, преди да се разведат през 2005 г.

По-късно, на 28 август 2011 г., той се жени за Долорес Райс. Уилоу е тяхна дъщеря, а Роуан е техен син. Сега той е блажено женен за Райс и няма слухове за развод или раздяла.

Популярни Публикации