Кой е Андрю Хъси? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Андрю Хъси е автор и художник от американска националност. Приписват му разработката на MS Paint Adventures. MS Paint Adventures е колекция от уеб комикси, която включва Homestuck.

Бързи факти

Празнувано име: Андрю Хъси
Истинско име/пълно име: Андрю Хъси
Пол: Мъжки
Възраст: 43 години
Рождена дата: 25 август 1979 г
Родно място: Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,61 м
Тегло: 64 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): не
деца: не
Професия: американски автор и художник
Нетно състояние през 2022 г.: 1 милион долара

Биография на Андрю Хъси

Андрю Хъси е роден на 25 август 1978 г. Hussie винаги е бил много частен човек. Той внимателно е пазил по-голямата част от личната си информация. Живее в Западен Масачузетс. Той успя да посети университета Temple след успешно завършване на гимназията. Той успя да получи степен по компютърни науки, докато посещаваше университет. Той е много важен в управлението на What Pumpkin LLC Company.

Андрю Хъси Възраст, височина, тегло

Андрю Хъси е роден на 25 август 1979 г. и към 2022 г. е на 43 години. Висок е 1,61 м и тежи 64 кг. Андрю Хъси

Андрю Хъси

кариера

Той успя да започне MS Paint Adventures през 2007 г. Този уебсайт е мястото, където той можеше да хоства комикси, които е създал. Форумните игри са сред тях. Най-известната творба на Hussie е уеб комиксът Homestuck. От 2009 г. до 2016 г. тази програма беше в сила. Този уеб комикс разказва историята на група от четири деца, които обичат да играят компютърна игра, наречена Sburb, и в крайна сметка доведоха до края на света.

Списъкът за четене на Ник Матюсън включва Homestuck. Той също беше обявен за един от 100-те най-добри световни мислители за 2012 г. Кариерата му напредна и той стана много популярен. Homestuck стана масивен и постигна огромен успех в сравнение с други. Homestuck има много общо с Ulysses. Това се дължи главно на честото използване на сложни и гъсто формулирани истории в поредицата. Хъси също има няколко издадени книги.

Сред книгите, които е публикувал, са „Whistles, Book One (The Straight Calliope),“ „Problem Sleuth“, която съдържа всичките двадесет и две глави, и Homestuck, която е най-популярната от всички. Беше успешен и по отношение на продажбите. „Hiveswap“ и „Namco High“ са два проекта за видеоигри. Hussie също така успя да си сътрудничи с брат си, за да създаде видео поредица, озаглавена „Barty Brew- Ha-Ha“. Животът на изследовател на Голямата стъпка беше предмет на тази видео поредица. Hussie и Jan Dem Hemel успяха да създадат голям брой пародийни видеоклипове.

Постижения и награди на Андрю Хъси

Хъси е едновременно успешен автор и художник. Той успя да публикува голям брой публикации, които се продаваха добре. Той има много креативен ум, защото успя да създаде MS Paint Adventures, които събраха поредица от уеб комикси.

Нетната стойност на Андрю Хъси през 2022 г

Андрю Хъси има нетна стойност от повече от милион към октомври 2022 г. Това богатство идва от различни източници. Сред източниците са неговото книгописване и артистични способности. Homestuck е най-добрата публикация, постигнала огромни продажби. В сравнение с другите, това се представи чудесно.

Hussie е упорито в кариерата си на автор и художник; той винаги е вярвал, че упоритата работа винаги се отплаща. По пътя към успеха той никога не си е позволявал да бъде разсеян от нещо. Неговите амбиции и упорит труд му позволиха да постигне всичко това.

Популярни Публикации