Кой е Андрю Форм? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Андрю Форм е завършен филмов продуцент от Съединените щати. Андрю Форм е най-известен с режисирането и продуцирането на филми като Ouija, The Hitcher, The Shrink Is In, Friday the 13th и Teenage Mutant Ninja Turtles.

Бързи факти

Пълно име: Андрю Форм
Дата на раждане: 03 февруари 1969 г
Възраст: 53 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: Продуцент, бивш съпруг на знаменитост на актрисата Джордана Брустър, годеница на знаменитост на актрисата Александра Дадарио
Държава: елен
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Александра Дадарио (сгодена)
Развод Джордана Брустър
Нетна стойност 30 милиона долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Религия християнството
баща Фред Форм
Майка Джоан Форм
деца Двама (синове Джулиан и Роуан)

Андрю Форм Уики

Андрю Форм е на 53 години, роден на 3 февруари 1969 г. Тази личност идва от Ню Йорк и е родена под знака на Водолей. Името на баща му е Фред Форм, а името на майка му е Джоан Форм. Други лични данни на Андрю, като образованието му, братя и сестри и т.н., в момента не са достъпни.

 Андрю Форм

Андрю Формкариера

Андрю Форм е талантлив филмов продуцент в професионалния си живот. Той е най-известен с продуцирането на филми като Teenage Mutant Ninja Turtles, Friday the 13th и The Purge. Форма също е съосновател на бизнеса Platinum Dunes. A Quiet Place, The First Purge и Slender Man са продуцирани от Form. Той беше изпълнителен продуцент на телевизионния сериал Black Sails.

Нетна стойност на Андрю Форм

Към октомври 2022 г. този филмов продуцент струва приблизително 30 милиона долара в Съединените щати.

Andrew Form Съпруга, брак

Андрю Форм е сгоден за Александра Дадарио, актриса. На 2 декември 2021 г. двойката потвърди годежа си. Преди това той беше женен за актрисата Джордана Брустър. На снимачната площадка на The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, бившата двойка се натъкнаха един на друг. Този филм е продуциран от Form. Бившата двойка обяви годежа си на 4 ноември 2006 г. и се ожени на Бахамските острови на 6 май 2007 г. Джулиан е роден през септември 2013 г. на Форм и Брустър, а Роуан е роден на 9 юни 2016 г. В средата на 2020 г. бившата му съпруга подаде молба за развод, която беше финализирана през юни 2021 г.

Височина и тегло

Андрю Форм е висок около 6 фута и тежи приблизително 77 килограма. Продуцентът също има тъмнокафява коса и зелени очи.

Популярни Публикации