Кой е Амезиани? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, етническа принадлежност, кариера

Той се е разпространил е тиктокър и звезда в социалните мрежи от Алжир. Той е разработил свой едноименен акаунт в TikTok, който има над 1,1 милиона последователи. Той също така има канал в YouTube, където е натрупал значителна база от фенове. Той също има акаунт в Instagram. Той общува с почитателите си чрез Instagram, където публикува и споделя модни снимки и видеоклипове.

Бързи факти

Име Той се е разпространил
Нетна стойност 1 милион долара
Дата на раждане 23 септември 1998 г
Възраст 23 години
Родно място Алжир
Професия TikToker и личност в социалните медии
Националност алжирец
Роден град Алжир
Зодия Паунд
Училище Местна гимназия в Алжир
Образователна квалификация Завършил

Биография на Амезиани

Той се е разпространил , който е роден на 23 септември 1998 г., е на около 23 години през 2022 г. В Алжир той е отгледан в добре установено християнско домакинство. Националността му е алжирска и изповядва християнската вяра.

В Алжир завършва средното си образование в местна гимназия. След това се записва в Университета на Алжир, където получава бакалавърска степен. Още от дете той има интерес към изпълнението и създаването на забавни видеоклипове.Нетната стойност на Amezianee през 2022 г

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Amezianee е 1 милион долара. Той печели основно от абонамент, платен от YouTube, акаунти в социалните медии и различни негови неоткрити ресурси.

Amezianees Приятелка, Запознанства

В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това, той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците. Amezianees не е обект на никакви слухове или противоречия. Той се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации