Кой е Амбър Пъркинс? Wiki, Възраст, Етническа принадлежност, Гадже

Амбър Пъркинс е роден на 10 април 1989 г. в Панорама Сити, Калифорния. Тя е личност в социалните медии, както и професионална актриса и модел. Всяка година тя празнува рожден ден.

Тя е висока приблизително 5 фута 2 инча. Теглото й е около 50 кг. Тя има прекрасни черни очи и руса коса. Мерките й са 33-25-35. Ако искате да научите повече, продължете да четете тази статия, докато стигнете до края.

Бързи факти

Истинско име Амбър Пъркинс
Псевдоним Амбър
Професия актриса
Зодия Не се знае
Етническа принадлежност Не се знае
Семейно положение Неомъжена
Име на съпруга Не се знае
Възраст 32 години
Височина (приблизително) Във футове – 5’2″
Тегло (приблизително)
Измерване (прибл.) Не се знае
Цвят на очите черен
Цвят на косата Рус
Дата на раждане 10 април 1989 г
Родно място Панорама Сити, САЩ
Религия християнството
Националност американски
Име на училище Не се знае
Име на колеж Не се знае
Квалификации Не се знае
Бащино име Не се знае
Име на майката Не се знае
Име на братя и сестри Не се знае
Източник на доход Актьорство

Биография на Амбър Пъркинс

Тя е родена на 10 април 1989 г. в Панорама Сити, Калифорния. Амбър е сценичното й име, но пълното й име е Амбър Пъркинс.Тя е актриса от Съединените щати. Истинското й име е Ашли-Ан Пъркинс и стана известна, след като промени името си на Амбър. Тя също е работила по Megan is Missing през 2011 г., Sinners през 2007 г. и Семейство на годината през 2007 г. Ако искате да научите повече за Amber Wiki, прочетете цялата статия и разберете всичко, което трябва да знаете.

 Амбър Пъркинс

Амбър Пъркинс (Източник: Pinterest)

Амбър Пъркинс Гадже, Запознанства

Що се отнася до любовния й живот, Амбър Пъркинс е най-добрият американски професионален модел, телевизионна личност и актриса. Тя е родена на 10 април 1989 г. в Панорама Сити, Калифорния. Тя не е омъжена, според съобщения в социалните медии.

Името на съпруга й не се посочва. Ако искате да научите повече за нейния начин на живот, продължете да четете тази статия и научете повече за нейното семейство.

Популярни Публикации