Кой е Амадани? Wiki, възраст, височина, гадже, запознанства, нетно състояние

амадани е шведски модел и знаменитост в Instagram. С над 100 000 последователи в Instagram, тя е добре известна с това, че парадира с привлекателната си и пищна форма. Амадани е едновременно модница и красавица. Амадани има топло, весело поведение, което й привлече много внимание в социалните медии.

Бързи факти

Пълно име амадани
Професия Звезда в социалните медии и модел
Популярни за Съдържание в социалните медии
Възраст (Както през 2022 г.) на 30 години
Дата на раждане 22 октомври 1992 г
Зодия Козирог
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 5 инча или 1,65 m
Цвят на очите Тъмно кафяво
Тегло 55 кг или 121 паунда
Приблизителна нетна стойност 0 000 – 0 000

Амадани Wiki

амадани е родена и израснала в Швеция, а истинският й рожден ден е 22 октомври 1992 г., което я прави на 30 години през 2022 г. Тя също е родена в Швеция. Амадани има шведски паспорт и е от бялата раса.

Няма информация за семейството и приятелите на Амадани, тъй като тя е запазила подробности за семейството, родителите, братята и сестрите си и образователната история в тайна от медийната личност. Образованието на Амадани също е неизвестно на медиите от 2022 г. в тази тема.Височина и тегло на Амадани

Амадани е висок 1,65 метра или 165 сантиметра, приблизително 5 фута и 5 инча. Що се отнася до нейното тегло, Амадани е около 55 кг (121 фунта). Амадани има красиви тъмнокафяви очи и светла коса.

Тя редовно изненадва феновете си, като публикува снимки в Instagram, на които е модел. Нейните последователи с радост изразиха своята благодарност за актуализацията на снимките на Амадани. Размерите на тялото й са 34-28-40 инча, а размерът на чашката на сутиена й е 34 C.

кариера

Амадани е известен телевизионен оператор на Twitch, който също създава сексуални видеоклипове в своя бизнес живот. Тези над 18-годишна възраст могат да следват Amadani в социалните медии. Нейният канал в Twitch, AmadaniGames, има почти 25,5 хиляди последователи. Амадани има разнообразен набор от интереси и знания, както и оживено и привлекателно присъствие в социалните медии. Амадани винаги експериментира с нови идеи и материали, както и работи с широк кръг от знаменитости в социалните медии. Амадани е изключително креативна личност, която обича да опитва нови неща и да поема по нови пътища.

Нейният акаунт в Instagram се възползва от нейната прекрасна форма, която има фантастична личност и прекрасно лице. Атрактивната й и поразително добре сложена форма привлича и момчетата. Амадани изпълнява основни упражнения като лежанка, клек, наведена греда и преса над глава.

 амадани

амадани

Амадани Гадже, Запознанства

Амадани е една от знаменитостите, които пазят статуса си на срещи в тайна. Дали Амадани е омъжена или излиза е пълна мистерия за нейните фенове и последователи. Що се отнася до личната й информация, Амадани е доста лична. Доскоро Амадани мълчеше за връзката си. Скромният профил на Амадани затруднява проследяването на състоянието на връзката й, но тя е показана с мъж в изричното си съдържание.

Нетна стойност на Амадани

Нетната стойност на Амадани се оценява на между 200 000 и 300 000 долара към октомври 2022 г.

Любопитни факти

  • LOST ARK и Just Chatting бяха най-новите категории за стрийминг на Amadani в Twitch, където тя играе игри и се наслаждава на времето си.
  • През 2022 г. Амадани ще навърши 30 години.
  • Амадани е свързана с феновете си и ги включва в живота си.
  • Амадани е много уверен около нея и поддържа тялото й в добра форма.
  • Амадани има страхотно чувство за стил и е добре облечен.

Популярни Публикации