Кой е Алексис Оханян? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Алексис Оханян е интернет предприемач и инвеститор от Съединените щати. Той е най-известен със съосноваването на Reddit, уебсайт за социални новини.

В момента той служи като изпълнителен председател на Reddit. Той също така е съосновател на Initialized Finance, бизнес за рисков капитал в ранен етап. Преди това е бил партньор на Y Combinator.

Бързи факти

Възраст: 39 години 0 месеца
Рождена дата: 24 април 1983 г
Хороскоп (слънчево): Телец
Пълно име: Алексис Оханян
Родно място: Ню Йорк, САЩ
Нетна стойност: 10 милиона долара
Заплата: N/A
Височина / Колко висок: 6 фута 5 инча (1,96 м)
Етническа принадлежност: арменски, немски
националност: американски
Професия: Предприемач, инвеститор
Бащино име: Крис Оханян
Майчино име: Анке Оханян
образование: Дипломи по търговия
Тегло: 96 кг
Цвят на косата: Тъмно кафяво
Цвят на очите: Тъмно кафяво
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог

Алексис Оханян Wiki

Алексис Оханян е роден в САЩ на 24 април 1983 г. в Бруклин, Ню Йорк. Неговото наследство е арменско и немско, а националността му е американска. Алексис Кери Оханян е неговото собствено име. Крис Оханян, арменско-американски баща, и Анке Оханян, родена в Германия майка, са негови родители. Баща му пристига в САЩ като бежанец.Алексис Оханян завършва през 2001 г. гимназия Хауърд в Еликот Сити, Мериленд. Той продължава в Университета на Вирджиния, където получава дипломи по търговия и история през 2005 г.

Височина и тегло

Алексис Оханян е висок 6 фута 5 инча. Теглото му е 96 кг. И очите, и косата му са тъмнокафяви.

 Алексис Оханян

Алексис Оханян

кариера

Алексис съосновава reddit.com със Стив Хъфман, след като завършва университета. След като първоначалната идея на Оханян и Хъфман, My Mobile Menu, беше отхвърлена, той получи пари от Y Combinator. Те се присъединиха към първата партида през лятото на 2005 г., а Condé Nast ги купи през 2006 г. Като член на борда на директорите на Reddit, Оханян продължава да си сътрудничи тясно с компанията. На 10 юли 2015 г. той се завръща в Reddit на пълен работен ден със съоснователя Хъфман, за да оглави вече независимата компания.

Алексис е съосновател на Initialized Capital през 2010 г. и оттогава е направил начални инвестиции в компании като Instacart, Zenefits, Opendoor и Cruise. Оханян беше номиниран в списъка на Forbes 30 Under 30 като ключова фигура в технологичния бизнес през 2011 г. и 2012 г. Fast Company го обяви за един от най-креативните хора в бизнеса през 2016 г.

Нетната стойност на Алексис Оханян

Алексис Оханян е натрупал нетна стойност от десет милиона долара през живота си.

Съпругата на Алексис Оханян, брак

Алексис Оханян е съпруг и баща. Алексис Олимпия Оханян младши беше името, което избраха за детето си. Те са заедно от дълго време и бракът им все още е здрав. Серина Уилямс, известна американска тенисистка, е негова съпруга.

Популярни Публикации