Кой е Алексис Кубан? Възраст, родители, нетно състояние, гадже

Алексис Кубан , известна като Alexa Sofia Cuban, е добре позната американска TikTok личност. Със своите привлекателни и хумористични видеоклипове, синхронизиране на устни и движения, тя натрупа голяма база от фенове. Тя е звезда сама по себе си. Що се отнася до нейната знаменитост, баща й заслужава най-голяма заслуга.

Баща й, Марк Кюбан, е известна телевизионна личност и бизнесмен в Съединените щати. Името му също е представено като най-богатият човек в света. Ето как той успя да натрупа толкова голяма фен база от цял ​​свят. Алексис има култ към това, че е дъщеря на такава знаменитост.

Бързи факти

Пълно име Алексис София Кубан
Професия N/A
Популярни за Дъщерята на Марк Кюбан
Възраст (Както през 2022 г.) 19 годишен
Дата на раждане 25 септември 2003 г
зодия Паунд
Родно място Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност Ашкенази евреин
Училище/Университет Престижна образователна институция на Съединените щати
Височина 6 фута, 6 инча
Цвят на очите Светлокафяво
Тегло Прибл. 83 кг
Цвят на косата Тъмно кафяво
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) N/A
баща Марк Кубан
Майка Тифани Стюарт
Братя и сестри Алиса Кубан, Джейк Кубан

Alexis Cuban Wiki

Алексис Кубан, Дъщерята на Марк Кубан е родена на 25 септември 2003 г. в Далас, Тексас. Алексис ще бъде на 19 години през 2022 г. Нейният зодиакален знак, според доклада, е Везни.Алексис е първото дете на двойката и тя е дъщеря на Марк Кюбан и Тифани Стюарт. Що се отнася до братята и сестрите на Алексис, тя има брат на име Джейк Кубан и сестра на име Алиса Кубан. Алексис се радва на приятен живот и има силна връзка със семейството си.

Тя и нейните братя и сестри живеят в лукс, защото е дъщеря на богат човек. Родителите й имат напрегнат график, но все пак намират време за децата си. Марк е строг баща, който винаги е загрижен за благополучието на децата си. За децата си той наблюдава всички аспекти на технологиите. Марк разбира, че ако не поддържа контрол над децата си, те могат неволно да го злоупотребяват.

Алексис Кубинско гадже, запознанства

Дори след като беше активна в Instagram и TikTok, тя не разкри нищо за връзките си. Изглежда, че оценява повече моментите с приятелите и семейството си, отколкото изглежда, че се наслаждава на връзките.

  Алексис Кубан

Алексис Кубан

кариера

По отношение на професионалния си живот тя все още е в юношеството си, като се фокусира върху образованието си. По същия начин тя печели много внимание и слава благодарение на профилите си в социалните медии. Целта на Марк е да научи децата си да бъдат самостоятелни. Той иска децата му да работят, вместо да разчитат само на него.

Нетната стойност на Алексис Кубан

Няма налична информация за нетната стойност на Алексис. Въпреки това, въз основа на нетното богатство на баща й, можем да заключим, че тя води охолен начин на живот. Какъв е източникът на доходи на баща й? Баща й притежава Далас Маверикс от НБА, председател е на AXSTV и е съсобственик на 2929 Entertainment. Това е основният му източник на доходи. Освен всички тези бизнеси, той има различни други източници на доходи.

Любопитни факти

  • Алексис има почти 400 хиляди последователи в TikTok и 43 хиляди последователи в Instagram.
  • Родителите й възнамеряваха да се оженят в Ямайка по това време, но бурята ги принуди да отменят плановете си.
  • Баща й Марк твърди, че тя се смущавала, като пускала музика, докато шофирала към училище и сваляла прозореца.
  • Тя живее в пищно имение от 24 000 квадратни фута със семейството си.
  • Алексис и баща й Марк бяха забелязани в TikTok през 2019 г. да разтърсват метъл група.
  • Нортън Кюбан беше името на дядо й. Той почина през юли 2018 г. на 92-годишна възраст.

Популярни Публикации