Кой е Алек Монополи? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, етническа принадлежност

Много хора се опитват да изследват света на изкуството, надявайки се един ден да създадат шедьовър, определящ ерата. Някои художници обаче създават произведения на изкуството, които привличат вниманието на тези, които ги виждат, карайки ги да бъдат уловени в момента, възхищавайки се колко великолепно изглежда. Необходима е истинска дарба, за да се създаде нещо, което да се хареса на човешкото око и някои са го използвали, за да си създадат име. Алек Монополи е световноизвестен уличен артист, чиито творби са изиграли значителна роля в революционизирането на градското и уличното изкуство.

Бързи факти

Празнувано име: Алек Монополи
Истинско име/пълно име: Алек Андон
Пол: Мъжки
Възраст: 36 години
Рождена дата: 24 февруари 1986 г
Родно място: Ню Йорк, САЩ
националност: американски
Височина: 1,8м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруга/съпруга (име): не
Деца/деца (син и дъщеря): N/A
Запознанства/приятелка (име): Да (Алекса Деланос)
Гей ли е Алек Монополи?: не
Професия: Уличен артист
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 15 милиона долара

Биография на Алек Монополи

Изкуството не дава ясен път към успеха. Ранните дни на всеки художник са изпълнени с предизвикателства и интензивна отдаденост на занаята. Едва след дълги часове на работа човек започва да вижда проблясъци на успеха. Алек Андон, по-известен като Алек Монополи, е роден на 24 февруари 1986 г. Детството му преминава в Ню Йорк. През 2006 г. Алек се премества в Лос Анджелис. Поради повишената наличност на билбордове в града, той намери работата в Лос Анджелис много по-лесна, отколкото в Ню Йорк.

Алек Монополи Възраст, височина, тегло

Алек Монополи е роден на 24 февруари 1986 г. и към 2022 г. е на 36 години. Висок е 1,8 м и тежи 70 кг.  Алек Монополи

Алек Монополи

кариера

Алек Монополи е най-известен с превъплъщението си в героя на Монополи г-н Монополи. Неговото одобрение на изображението е напълно подкрепено от компанията. Работата на Алек може да се намери по целия свят, включително в градски среди като Лос Анджелис, Маями, Европа, Мексико и Азия. Той създава картини на различни герои от поп културата, използвайки различни материали като спрей бои, шаблони и епоксиди.

Той също така е посланик на марката за швейцарския производител на часовници Tag Heuer и е създал стенопис на живия червен килим за филма Believe на Джъстин Бийбър от 2013 г. Много известни личности са закупили и одобрили негови произведения на изкуството, включително Майли Сайръс, Ейдриън Броуди, Снуп Дог и Сет Роген. Той организира първата си самостоятелна изложба в галерия в Ню Йорк през ноември 2010 г. Алек беше представен на изложба в хотел Mondrian като част от Art Basel Miami Beach следващия месец. Алек беше домакин на парти с яхта в Art Basel Miami Beach през 2013 г., благодарение на спонсорството на Samsung.

Постижения и награди на Алек Монополи

Въпреки че Алек няма награди или титли на свое име, творбите му и любовта, която получава от хората по целия свят, го определят като професионалист.

Нетната стойност на Алек Монополи през 2022 г

Заплатата му все още не е определена, но той има нетна стойност от 15 милиона долара към 2022 г. Алек има и няколко други източника на доходи.

Алек служи като модел за подражание на много млади мъже, които искат да преследват кариера в изкуството. Може би причината да търсим в него вдъхновение е, че той демонстрира, че успехът е резултат единствено от вашите усилия, а не се предава от един човек на друг.

Алек Монопол Гадже, Запознанства

Алек Монополи е добре известен с поддържането на идентичността на лицето си, което е необичайно предвид популярността му. Алек беше привлечен от изкуството в ранна възраст и продължи да преследва страстта си с усърдие. Светът е длъжник на тези, които създават произведения на изкуството от любов, а не от желание да бъдат в светлината на прожекторите. Светът на блясъка и звездите ни привлича всички, но някои остават отдадени на професията си, като същевременно пренебрегват нуждата да бъдат в светлината на прожекторите по всяко време. Това ги характеризира като личности и професионалисти.

Популярни Публикации