Кой е Алба Рика? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Богата зора е певец, танцьор и актьор от Испания. Нейното представяне на Наталия в оригиналния сериал на Дисни Виолета я направи известна (2012).

Алба получи наградата за най-добра актриса в модата Alegria през 2010 г. за ролята си в пиесата The Gas Station. Тя записва и известната песен Dangerously beautiful с Мерседес Ламбре. Актрисата, която е на тридесет и една години, започва да се изявява, когато е на четиринадесет години. Алба участва в няколко монолози, пише пиеси и работи в Испания.

Бързи факти

Пълно име Алба Рико Наваро
Професия Танцьорка, телевизионна актриса и певица
Популярни за Сериал на Дисни Виолета
Възраст (Както през 2022 г.) 33 години
Дата на раждане 26 февруари 1989 г
зодия Риби
Родно място Елда, Аликанте, Испания
Националност испански
Етническа принадлежност испанец
Училище/Университет Школа за драматично изкуство в Мурсия – ESAD
Височина 5 фута, 6 инча
Цвят на очите Хейзъл
Тегло Прибл. 56 кг
Измерване на тялото 34-24-34
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. 8000 долара

Rich Alba Wiki

Богата зора е родена в испанския град Елда на 26 февруари 1989 г. Тя пази личния си живот скрит от очите на обществеността. Нейният произход е неизвестен, но знаем, че е учила драма в Училището за драматично изкуство в Мурсия. Рика е от латиноамериканска раса и испанска националност.Испанската красавица е висока 5 фута 6 инча и тежи 56 паунда. Физическите измервания на Рика са 34-24-34. Тя изглежда добре с лешникови очи и черна коса.

 Богата зора

Богата зора

кариера

Алба започва да се изявява, когато е на четиринадесет години. С диплома по театрални науки, актрисата е работила върху сценарии за пиеси и монолози и е участвала в няколко испански пиеси.

Рика, която е на тридесет и една години, спечели похвали за актьорската си игра в цяла Испания. В резултат на това тя беше хвърлена в оригиналния сериал на Дисни Виолета от 2012 до 2015 г. Бензинът е една от другите важни роли.

След приключването на Виолета, Факундо Гамбанде и Алба започнаха да се срещат. Феновете ги наричат ​​Falbo. Двойката се появи в първи сезон на The U-Mix Show, латиноамериканско токшоу. Те казваха, че Нати и Макси се обичат на теория, но не и на практика, сочейки себе си. Те започнаха да се срещат, когато програмата на Дисни Виолета приключи.

В момента Alba снима Alba Al Alba, нов онлайн сериал. Нейният любовник Факундо се появява в Сезон 3. Алба го нарича перфектния човек. Слуховете за Фалба бяха потвърдени от френско списание. Пиетро Ровели беше нейно гадже по това време.

Нетната стойност на Алба Рика

Към октомври 2022 г. нетната стойност на Рико се оценява на повече от 00. Приходите й произтичат от работата й в развлекателната индустрия.

Любопитни факти

  • Рамон, нейният по-голям брат, е единственият й брат и сестра.
  • Алба се превежда като зора.
  • Най-добрият й приятел е Лодовика Комело.
  • В социалната мрежа Instagram Рико има около един милион последователи.

Популярни Публикации