Кой е Акшай Думал от индийското сватовство?

Сезон 2 на Indian Matchmaking на Netflix се завръща с три завръщащи се сингъла и куп нови в осем епизода. Akshay Dhumal, 38, от Nashik, е един от новите сингли за сезона. Акшай посещава известната сватовница в Мумбай Сима Тапария в търсене на съпруга и място за живеене. Този сезон индийската сензация за сватовници промени своята крилата фраза от компромис на търпение, призовавайки всички несемейни да бъдат търпеливи в търсенето на перфектния партньор.

Акшай вярваше, че Тапария може да му помогне да намери своя щастлив човек. Знаменитостта от индийското сватовство има списък с изисквания към бъдещата си булка. Сима, от друга страна, го затваря с аргумента, че няма да може да намери дама, която да пасва на всичко. Тъй като сезон 2 на Akshay вече е достъпен в Netflix, ето всичко, което трябва да знаете за него.

Акшай от Indian Matchmaking управлява семейната компания за отглеждане на пилета в Нашик.

Преди да се представи, Akshay каза, че е универсален воин. Той продължи да казва, че в момента е най-подходящият ерген в света и че майка му е съгласна. Получава магистърска степен по бизнес администрация от Kelley School of Business на университета в Индиана в Блумингтън, Индиана. Като родом от Нашик, Индия, почти 40-годишната индийска сензация за сватовници говори за своите неволи при запознанства. Той каза, че тъй като това е малка земеделска общност, отдалечена от големите градове, никой не иска да се установи там. Освен това Акшай каза, че не е успял да мигрира поради десетилетното присъствие на семейството му в района.  Акшай Дхумал

Акшай отговаря за птицевъдната компания на баща си. Тяхната компания е основана през 1979 г. и започва в областта на леенето под налягане. В момента те предоставят разнообразно оборудване, вариращо от нагреватели до системи за напояване и други стоки, свързани с отглеждането на пилета. Той също така каза, че има няколко поуки, които трябва да се научат от поведението на животните.

Акшай каза, че иска добре образована и добре закръглена дама за своя бъдеща съпруга.

Акшай каза, че е пробвал приложения за запознанства, но никога не е срещал някого, за да излиза сериозно. Той твърдеше, че когато беше в големи градове като Мумбай, получаваше по 10-20 съвпадения всеки ден, но дамите не го сравняваха в момента, в който разбраха, че е от Нашик. Когато Сима се срещна с Акшай и родителите му, тя го попита какви са критериите му за намиране на подходящата съпруга и той имаше няколко елемента в списъка си. Първото изискване беше бъдещата му съпруга да има солидно образование. Майка му каза, че трябва да е наясно с ежедневните операции на фабриката.

  Акшай Дхумал

Знаменитостта от индийското сватовство продължи да казва, че бъдещата му съпруга трябва да е възприемчива към създаването на семейство и да има добре закръглена личност. Желанието да положи същото ниво на усилия във връзката като него беше най-важното качество, което търсеше в жена си.

Акшай имаше минал ангажимент, който не се получи поради различни фактори.

Сима занесе изображението на Акшай на четец на лица, който използваше, за да се консултира с всичките си клиенти, след като се срещнат. Той говори страхотни неща за бъдещето на Акшай, въпреки че показа, че нещо не е наред. Той каза нещо ужасно, което се е случило в миналото на Акшай, което е създало негативна поличба за него и все още се задържа над него. Сима му уреди среща с дама на име Девика, която също е предприемач, преди да се срещне с четеца на лица. Девика е моден дизайнер, който намалява въглеродния си отпечатък чрез използване на ръчно изработени материали. Тя също беше готова да се премести в Нашик. Въпреки факта, че срещата им започна на приятна нотка, Акшай каза, че е получил повече приятелски сигнали от нея, отколкото любовни.

Когато Акшай информира Сима, че няма химия с Девика, индийската звезда от „Сватовство“ каза, че ще отнеме време. Тя каза, че той трябва да я види отново, но той не прояви интерес. Тогава тя му каза за ужасната поличба около него. Акшай бързо разбра, че има предвид предишен неуспешен годеж, за който малко хора знаеха. Той доведе двама свои близки приятели и обсъди това с тях.

Знаменитостта от Indian Matchmaking каза, че се е запознал с жена, докато е учил в Съединените щати и че двамата са наистина сериозни. Въпреки че имаше много високоплатена кариера, тя нямаше търпение да се установи в Нашик и да се омъжи за него. Но когато въпросите бяха повдигнати на родителите им, те се съмняваха. Акшай каза, че родителите му са против дъщеря му да живее в провинциален град. Въпреки това тя нямаше търпение да напусне и да се омъжи за него, но Акшай не се интересуваше. Той каза, че не иска нищо да противоречи на желанието на родителите й и отмени сватбата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сима Тапария (@simatapariaofficial)

Реалност ли е живота на Акшай?

След като се консултира със Сима, Акшай решава да тръгне по духовния път и да направи задълбочена пуджа (ритуал), за да премахне „Вивах Бандхан дош“ (лоша поличба поради неговия хороскоп). Въпреки липсата си на духовност, той се съгласи да го направи, тъй като Сима настоя. Акшай участва в пуджата и след това каза, че се чувства страхотно, но не това го е попречило да се ожени.

Знаменитостта от индийското сватосване разкри:

Чувствам, че наистина искам да се оженя, затова ще се оженя. Когато започнеш да вярваш в нещо, вратите се отварят. Надявам се да срещна някои прекрасни хора.

Акшай продължи да казва, че след това е бил сигурен, че ще се ожени, не заради пуджата, а защото е взел решението си.

Популярни Публикации