Кой е Айдън Мекус? Wiki, възраст, етнос, нетно състояние, кариера, приятелка

Айдън Мекус е американска актриса и сензация в социалните медии, която живее в Калифорния. Той е добре известен с ролите си в Dhar Mann, Mr Strange и The Lilac Thief. Айдън натрупа значителни последователи в социалните медии в допълнение към актьорската си кариера. Само в Instagram той има повече от 500 хиляди последователи.

Айдън има свой собствен акаунт в YouTube, който използва за публикуване на видеоклипове с реакции, шеги и предизвикателства. Хората обожават неговата жизненост и забавното съдържание, което създава. Каналът на Ayden в YouTube има база от абонати от над 700 000 души.

Бързи факти

Пълно име Айдън Мекус
Професия Актьор, инфлуенсър в социалните медии
Популярни за Мистър Стрейндж, Крадецът на люляк
Възраст (Както през 2022 г.) 16 годишен, годишна
Дата на раждане 2 август 2005 г
зодия Лео
Родно място Калифорния, Америка
Националност американски
Етническа принадлежност британско-ирландски
Училище/Университет Местна гимназия, Калифорния, Съединени щати
Височина 5 фута, 8 инча
Цвят на очите Син
Тегло 57 килограма
Измерване на тялото N/A
Приблизителна нетна стойност (през 2021 г.) 200 000 долара
баща Лари Мекус
Майка Мария Мекус
приятелка Саймън Харисън
Връзка Саймън Харисън
Братя и сестри N/A

Ayden Mekus Възраст, височина, рожден ден

Айдън Мекус е роден на 2 август 2005 г. Тийнейджърът е от Съединените американски щати. Той е от американска националност и със смесено британско-ирландско наследство. В момента Айдън е само на петнадесет години.Лари Мекус, бащата на Мекус, е бизнесмен. Заедно с Айдън той съосновава Positive Choice Apparel, бизнес за дрехи. Мария Мекус е майката на Айдън. Той сподели видео в Instagram с нея преди няколко месеца. Айдън посещава домашно училище и в момента е в девети клас. Той се фокусира едновременно върху обучението и разработването на съдържание. Айдън е висок пет фута и осем инча. Той е висок и красив млад мъж. Мекус има светлокафяви очи и руса коса. Теглото му е около 57 кг.

кариера

Мекус се занимава с концерти от дете. Чарли беше неговият герой в късометражния филм Chocolate Chip Cookies. За да развие своя талант и умения, Айдън се записва в актьорски институции като Grays Studio, Cynthia Bain Studios, Private Acting Class и Acting Professionally. Utensils, Critical Candle и Raxi са някои от другите филми, в които Mekus се появява. Мекус също обича да танцува. За да научи хип-хоп, той се записва в Millenium Dance Studio и San Diego Dance Works. Айдън се появи в телевизионния мини-сериал Dhar Mann през 2019 г. Във филма той изобрази героя на сакат син. Мекус е най-известен с ролята си на Макс Грейнджър във филма „Крадецът на люляк“.

Айдън е добре познат и в интернет, освен във филмите. Той има голям дигитален отпечатък в сайтове като TikTok, Instagram и YouTube. Айдън публикува вдъхновяващи съобщения, шеги и предизвикателни видеоклипове в своя акаунт в YouTube, който има над 700 000 абонати. Неговият акаунт в Instagram му позволява да комуникира с феновете и да ги информира за свежи неща. Айдън работи в управлението на Discover и има канал в YouTube с добре монтирани филми.

Всеки от видеоклиповете на Ayden в TikTok има над седем милиона харесвания. Той обича да танцува и използва приложението за споделяне на видео, за да покаже уменията си. Айдън се възползва напълно от своето онлайн присъствие. Мекус има собствена компания за облекло Positive Choice Apparel, чрез която разпространява стоките си. Предлагат се качулки, чанти, възглавници, чорапи и калъфи за iPhone.

Айдън Мекус Нетна стойност

Айдън Мекус си сътрудничи с различни компании. Сред тях са Google Project Search Light, LilGagdets Headphones, Soin Master и други. Той прави много пари като знаменитост в социалните медии и филмов актьор. Айдън има собствена марка облекло. Той генерира пари, като продава качулки, чаши, раници и калъфи за телефони, наред с други неща. Нетното състояние на Айдън се оценява на 1 милион долара към октомври 2022 г . Той има прекрасен живот в Америка и се облича в дизайнерски дрехи.

  Айдън Мекус

Айдън Мекус Гадже, Запознанства

Айдън Мекус излиза открито със Симон Харисън. Symonne е YouTuber, модел, актриса, новатор и танцьорка, която също е танцьорка. Невероятната млада дама е печелила множество танцови състезания и дори е танцувала за Кливланд Кавалиърс. От 2020 г. Симон и Айдън се срещат. Снимки на подрастващата двойка могат да бъдат намерени и в двата им акаунта в Instagram. Те също така често се виждат във видеоклиповете на другите в YouTube. Феновете обожават колко очарователни са заедно.

Популярни Публикации