Кои са родителите на Лио Джерард и откъде са дошли?

Лио Джерард е син на Стивън Джерард . Той е известен като известно дете. Роден е в Англия и е израснал в Обединеното кралство.

Към момента той се е записал в училището и се справя изключително добре в обучението си. Лио е развил страст към футбола благодарение на насърчението на баща си и също така е бил сниман да участва в различни приятелски детски мачове.

Бързи факти

Пълно име Лио Джерард
Първо име Кон
Фамилия Джерард
Професия Детето на знаменитостта
Националност британски
Град на раждане Англия
Държава на раждане Великобритания
Бащино име Стивън Джерард
Баща професия Професионален футболист и мениджър
Име на майката Алекс Къран
Професия майка модел и моден колумнист
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Телец
Братя и сестри Лили-Ела Джерард, Лекси Джерард и Лурдес Джерард
Дата на раждане 29 април 2017 г
Възраст 5 години

Родители на Лио Джерард

Стивън Джерард и Александра Къран имаха син на име Лио. На първо място, майка му Александра, или Алекс, е модел и моден колумнист за Daily Mirror.През 2007 г. тя издава и своя аромат Alex, който бързо се превръща в бестселър. Алекс започва кариерата си като техник за нокти, преди да премине към моделирането. Тя също е писател, който е допринесъл за публикации като OK! списание и Daily Mirror. Тя е бизнесдама, която стартира собствен парфюм и линия за дрехи.

Баща му, Стивън, е професионален футболист и мениджър, който някога е бил смятан за един от най-завършените играчи в света в началото на 2000-те. Стивън беше спечелил и наградата за Млад играч на годината в Англия. Той също беше обявен за Играч на годината от Асоциацията на професионалните футболисти в края на сезоните.

Баща на Лио Джерард

Всичко, което трябва да знаете за братята и сестрите на Лио Джерард

Лио не е единственото дете на известните си родители. Той обаче има трима братя и сестри. Лили-Ела Джерард, която в момента е на 18 години, е най-възрастната. Лекси Джерард, която сега е на 16 години, е втората родена след нея.

Лио е най-малкият от тримата, роден през 2011 г. Лурдес Джерард е на 10 години. Лили-Ела, най-голямата му сестра, има 151 000 последователи в Instagram. В биографията й също така се посочва, че тя е базирана в Ливърпул.

Саша Атууд, партньорката на Джак Грийлиш, и Брук Винсънт, актриса от Coronation Street, я следваха. Ела живее високо и често я виждаме да носи луксозни рокли и чанти Prada, куфари Louis Vuitton и други аксесоари от висок клас.

Колко време Стивън се среща с Алекс, преди да се ожени за нея?

През 2002 г. Стивън и Алекс започват да се срещат. Той предложи брак на Алекс след няколко години любовна връзка.

Двамата си размениха клетви на пищна сватбена церемония на 16 юни 2007 г. Cliveden House, луксозен хотел в Бъкингамшир, беше домакин на тържеството им. Алекс е с две години по-млада от съпруга си, според съобщенията.

Те изглежда прекарват чудесно със семейството си, както се вижда от профила на дамата в Instagram, @ Alex Gerrard, където тя публикува прекрасни снимки на децата им.

Сменено гадже

Стивън се срещаше с Дженифър Елисън в миналото, докато сегашната му съпруга Алекс се срещаше с Тони Ричардсън, бизнесмен. Говори се обаче, че Дженифър и Алекс са си сменили гаджетата около 2002 г. Може би, както отбеляза Guardian, темата кой кого е откраднал остава загадка.

Популярни Публикации