Кои са Нелсън Томас и Нурис Матео от предизвикателството?

Предизвикателството: Язди се или умри се очаква да наблегне на близките взаимоотношения и да сближи хората, дори бившите. Няколко бивши любовници, които се обединяват, за да спечелят милион, е един от отборите, които ще се бият в тежкия турнир. Двойката е звездата Нелсън Томас, който ще се бие срещу бившата си приятелка, личността в социалните медии Нурис Матео.

Според прессъобщението на MTV за шоуто:

За първи път в историята, високо аплодираният състезателен франчайз ще съпостави членовете на актьорския състав с техния Ride or Die, включително актьорски състав от най-добри приятели, бивши и партньори, докато преминават през седмичната умствена и физическа битка за своя дял от един милион долара.Предизвикателството ще се излъчи на 12 октомври, сряда, от 20:00 ч. ЕТ. Тестът – могат ли бившите да бъдат приятели?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Нелсън Томас (@_nelsonthomas)

Запознайте се с Нелсън и Нурис, докато се подготвят да покажат на света на какво са способни.

Вековната тема за приятелските бивши партньори ще бъде разрешена в предстоящия сезон на „Предизвикателството“. Нелсън и Нурис, телевизионни риалити звезди, са готови да покажат на света, че все още можете да сте приятели след раздяла, като се състезават заедно за шанс да спечелят 1 милион долара.

Нурис е един от състезателите новобранци, който никога преди не се е състезавал в програмата, заедно с други телевизионни риалити личности като Томи Брако и Анализирай Талавера, които преди това са участвали в Big Brother. Въпреки че Нурис няма предишен опит в The Challenge, тя е участвала в достатъчно риалити програми, за да знае как да стигне до върха. 27-годишният модел и спортист е участвала в сериали на MTV като Are You The One и Ex on the Beach, където се появява със самия Нелсън.

 Нелсън Томас

Според нейната биография на MTV:

Нурис и нейният Ride or Die Nelson излизаха за кратко в миналото, но приятелството им само се засили и Нурис е готова да разчупи ежедневното предизвикателство на Нелсън, както и да язди с него до първия му последен триумф и, разбира се, нейния .

Нейният бивш приятел и съотборник Нелсън Томас компенсира липсата на опит в програмата. Нелсън все още не е спечелил сезон, въпреки че е бил близо много пъти. Нелсън има пълно доверие на половинката си и в първото им видео каза, че външният й вид не бива да заблуждава никого, тъй като е свирепа.

Те имат страхотна връзка и нямат нищо друго освен положителни неща да кажат един за друг. Нурис описа Нелсън като гигантски сноп от енергия, ако трябваше да го характеризира с една дума. Нелсън каза, че тя е безспорна и не се колебае да изкаже мислите си. Тъй като са преживели толкова много заедно, двамата си мислят, че един за друг са езда или смърт.

Нурис продължи да казва:

Преминахме от срещи или нещо подобно, през това да не говорим, до това да бъдем приятели, до това да се чудим дали някога отново можем да бъдем нещо — до това, че сега сме прекрасни приятели, фантастични партньори в тази игра.

 Нелсън Томас

Те обсъдиха силните и недостатъците на другия и тя каза, че най-голямата сила на Нелсън е неговата социална игра, която всички обожават. Тя каза, че най-голямата му слабост ще бъде плуването. Нелсън каза, че най-голямата сила на Нурис е способността й да регулира емоциите си, а най-голямата й слабост е нежеланието й да се обвърже. Той направи комплимент за спокойствието й и след това се пошегува, че ще се ожени за нея. Гледайте как двамата се състезават в „Предизвикателството“ на MTV на 12 октомври от 20:00 часа. ЕТ.

Популярни Публикации