Кои са близнаците Клайн от America’s Got Talent?

Във вторник вечер сезон 17 на AGT (America’s Got Talent) се завърна с изцяло нов епизод, който не беше нищо друго освен невероятно. Близнаците Клайн, които удивиха съдиите и публиката с уменията си да играят с хокейни шайби, бяха сред многобройните необичайни таланти, показани в епизода. Момчетата се чувстваха неудобно, когато се представяха, но в момента, в който започнаха да играят, се промениха.

Конър и Карсън Клайн направиха фантастично шоу. Те накараха всички да стоят на ръба на местата си с техните обръщания, усуквания и завои, молейки се младите състезатели да не загубят своите щеки или шайби. Братята се редуваха да демонстрират и своите трикове. Публиката беше пленена от начина, по който те хвърлиха шайбата във въздуха, хвърлиха стика заедно с нея и успяха да хванат и двете.

Съдиите също бяха забавлявани. Хауи и Хайди казаха, че никога не са виждали нещо подобно. София Вергара каза, че се радва на изпълнението им, тъй като е изненадващо и необичайно. Хауи Мандел каза, че това е единствено по рода си изпълнение и заяви, че майка им трябва да се гордее с тях.Саймън Коуел разкри:

Преди да започнете, беше малко Бийвис и Бътхед, но по странен начин. Подейства, защото не очаквах много от него и тогава беше фантастично.

  Близнаци Клайн

И четиримата съдии вдигнаха палец на близнаците и те преминаха към следващия кръг. Феновете, които видяха програмата, изразиха възхищението си от представянето им в социалните мрежи.

Близнаците Клайн, които удивиха съдиите в сезон 17 на AGT, преди това бяха показани по телевизията.

Конър и Карсън Клайн, еднояйчни близнаци от Онтарио, усъвършенстват способностите си почти десетилетие. Те пътуваха до AGT с надеждата да впечатлят съдиите и да стигнат до големия финал. 16-годишните близнаци разказаха, че са започнали да играят хокей на шестгодишна възраст. Те също така казаха, че участието в AGT е в списъка им с кофи.

Близнаците Клайн удивиха съдиите и публиката с представянето си на прослушване, но това не е първият им път в телевизията. Близначките се появиха в шоуто на Елън Дедженеръс през 2019 г. Когато бяха на 13 години, известната телевизионерка ги покани в програмата си.

  Близнаци Клайн

В епизода те изпълниха Ice Ice Baby на Vanilla Ice и получиха 65-инчов HDTV за усилията си. Сега те имат над 60 хиляди последователи в TikTok и приблизително 41,8 хиляди последователи в Instagram. Те също така продават собствени продукти. Тяхната линия облекло призовава последователите да се открояват и да бъдат решителни.

Феновете казват, че близнаците Клайн са били невероятни в сезон 17, епизод 4 на AGT на America's Got Talent.

Феновете се обърнаха към Twitter, за да похвалят представянето на Cline Twins в American Idol. Няколко почитатели смятат, че актът също е интересен.

Зрителите са развълнувани да видят какво носят близначките Клайн на сцената за следващото си изпълнение след успешно прослушване. AGT (America's Got Talent) се излъчва по NBC всеки вторник вечер от 20:00 часа. ЕТ. Читателите могат да намерят допълнителна информация в своите местни обяви.

Популярни Публикации