Кога ще бъде премиерата на Hulu Life & Beth? Дата на издаване на комедийния сериал на Ейми Шумър, Предпоставка

Ейми Шумър е на път да направи триумфално завръщане в телевизията с Life & Beth, който ще стартира на Hulu в Съединените щати и Disney+ в международен план. Актрисата, носителка на Еми, е създател и звезда в драмата, основно базирана на събития от живота на Шумър.

Премиерата на целия сезон на Life & Beth ще бъде на 18 март 2022 г. The Sign е заглавието на първия епизод. Епизодът се съсредоточава върху жена на средна възраст, която започва да преосмисля своите житейски избори и решения след събитие, което дълбоко я въздейства и може да има връзка с нейната история.

 Живот и Бет

Живот и БетПромоция за Life & Beth: Поглед назад?

Шумър написа и режисира драматичния сериал, който изследва ключови периоди в юношеството. Тази серия ще проследи подобно събитие в живота на Бет (изиграна от Ейми Шумър), което започва да й наранява късно в живота.

Официалното резюме на шоуто гласи следното:

След травматично събитие, Бет, привидно успешна дама с дългогодишна връзка и стабилна професия, изследва историята си, за да избере коя иска да стане.

Това е първата програма на Ейми Шумър след появата й в комедийното шоу Inside Amy Schumer на Comedy Central през 2019 г., което е и най-известното й изпълнение по телевизията. Оттогава тя се появява в някои гостувания и функции.

Първият епизод започва с интригуваща идея. Hulu даде следното резюме за шоуто:

Когато Бет получава разтърсваща новина, която ще преобърне цялото й съществуване, започват да се появяват дупките във всеки аспект на нейния привидно перфектен, но неудовлетворяващ живот.

Life & Beth ще има десет епизода, всички от които ще бъдат публикувани едновременно в Hulu. Освен това ще включва Лаура Бенанти, Сузана Флъд, Майкъл Рапапорт, Кевин Кейн и Роузбъд Бейкър. Майкъл Сера играе любовния интерес на Бет в програмата.

Достойно за уикенда издание

Програмата е избрала да следва типичния модел на OTT платформа, като пусне едновременно всичките десет епизода в петък, 18 март 2022 г. Очарователната предпоставка на шоуто и звездните актьори могат да допринесат за отличен уикенд. Предлага се на Hulu в Съединените щати и на други места в Disney+.

Популярни Публикации