Кога HBO Max ще излъчва лунна снимка? Дата на издаване, трейлър, разказ

Лунен изстрел е дългоочакван научнофантастичен rom-com, чиято премиера ще бъде на HBO Max по-късно този месец. Крис Винтербауер режисира филма, чийто сценарий е Макс Такс. Грег Берланти, Сара Шехтер, Джил МакЕлрой и Джена Саркин го продуцираха.

„На всяко момче“ Лана Кондор и Коул Спроус от Ривърдейл ще участват в романтичната комедия. Феновете шумят около уж завладяващата сюжетна изненада на филма и силния звезден актьорски състав, откакто тийзърът беше пуснат по-рано този месец. Разумно е да се предположи, че около снимката има много шум.

Кога ще бъде пуснат филмът Moonshot?

Лунен изстрел ще се излъчи по HBO Max на 31 март 2022 г. (четвъртък), тъй като филмът е HBO Max Original, хората, които желаят да го видят, ще се нуждаят от членство в HBO Max. Лунен въздух

Лунен въздух

Moonshot Трейлър

На 11 март 2022 г. HBO Max публикува първия официален трейлър за филма, повече от година след обявяването му. Музиката на трейлъра е My Universe на Coldplay, която обещава футуристични устройства и тесни, но интригуващи сцени в кораба.

Тийзърът подсказва, че зрителите ще бъдат за диво и забавно приключение. Плюс е екранната химия между двамата главни герои.

Moonshot разказ

Уолт и Софи са централните герои на Moonshot, филм за двама млади хора с привидно противоположни житейски амбиции. В крайна сметка те се впускат заедно в космическа мисия, за да се съберат отново със съответните си любовни партньори. Въпреки това, по време на тяхното приключенско приключение, двамата научават, че тяхната истинска любов или сродна душа може да е точно до тях на борда на космическия кораб.

Moonshot Cast

Освен Коул Спроус и Лана Кондор в главните роли, Мейсън Гудинг от Booksmart и Scream ще играе Калвин, любовникът на Софи от разстояние, който живее на Марс.

Капитан Тартар, командирът на космическия кораб, ще бъде изигран от комика Мишел Буто от The Circle. Джини се играе от Емили Ръд, Калвин Ригинс се играе от Лукас Гейдж, а Джан се играе от Кристин Адамс.

Популярни Публикации