Кога Джарод Кушинг завърза сватбата с дъщерята на бившия изпълнителен директор на Disney?

Джарод Кушин g е една от онези знаменитости, които станаха известни в резултат на връзката си с известна знаменитост. Той е най-известен като зет на Боб Игер, бивш главен изпълнителен директор на The Walt Disney Company.

Бързи факти

Пълно име Джарод Кушинг
Първо име Джарод
Фамилия Кушинг
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Кейт Игър
Женен Дата септември 2005 г

Кога се ожени за дъщерята на бившия изпълнителен директор на Disney?

Кейт Игер, дъщерята на Боб, е неговата щастливо женена съпруга. През септември 2005 г. двойката размени брачни обети. Сватбата се проведе в имението Blithewold в Роуд Айлънд, САЩ. Съпругата му работи като полеви продуцент за AI Roker Productions в Ню Йорк по време на брака им. Кейт работи по Roker on the Road, предаване по кабелна телевизия.

Как се казват родителите му?

Родителите му са Мери Анита Крийн и Алън Кларк Кушинг. Съпругата му, завършила университета във Върмонт, е дъщеря на Боб Игер и първата му съпруга Сюзън Игер. Бащата на Кейт има два брака. Боб открива истинската си половинка в друга дама след развода си с първата си съпруга през 1994 г. На 7 октомври 1995 г. той се жени за Уилоу Бей, медийна знаменитост. Робърт Максуел Игър и Уилям Игър са двете деца на съпруга и съпругата. Джарод Кушинг

Джарод Кушинг (Източник: Google)

Какво се случи, след като Боб подаде оставка като главен изпълнителен директор на Disney?

Боб Чапек пое поста главен изпълнителен директор на The Walt Disney Company през 2020 г., наследявайки Боб. В момента той служи като изпълнителен председател на бизнеса. Неговите умения, лидерство и насочване се използват за насочване на творческия подход на компанията. През последните няколко години той се концентрира върху създаването на възможно най-добрата творческа работа, насърчавайки иновациите и напредвайки в нови посоки. Тези основни стълбове подпомогнаха растежа на компанията в един от най-големите развлекателни конгломерати в света.

Нетната стойност на Джарод Кушинг е към 2022 г

Боб Игер, известен още като Робърт Игер, има колосални 350 милиона долара нетна стойност към октомври 2022 г . През цялата си бизнес кариера той е натрупал огромна нетна стойност. Той прави средно 50 милиона долара всяка година. В момента той е председател на борда на директорите на компанията Walt Disney.

Годишната заплата на Боб през 2015 г. беше 44,9 милиона долара. През 2019 г. печалбите му нараснаха до 47,9 милиона долара. Възнаграждението му включваше заплата от 3 милиона долара, бонус от 21,8 милиона долара и 19,6 милиона долара награди и опции за акции. Той купи конкурентни фирми като Lucasfilm, Pixar и Marvel по време на мандата си като главен изпълнителен директор на The Walt Disney Company. Pixar беше закупен за 7,4 милиарда долара от Disney през 2006 г.

 Джарод Кушинг

Джарод Кушинг (Източник: Google)

Marvel Entertainment беше закупена за 4 милиарда долара три години по-късно. Боб плати 4 милиарда долара за Lucasfilm през 2012 г. Всички тези решения се оказаха огромен финансов успех. Стойността на пазарната капитализация се увеличи от ,5 милиарда на 7 милиарда. Корпорацията постигна 10,4 милиарда долара продажби през последните години на Боб като главен изпълнителен директор. Носител е на редица отличия и признания. Той получи важни отличия като наградата „Посланик на човечеството“ и наградата „Крайъгълен камък“.

Популярни Публикации