Коя е Жулиет Муратоглу? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Жулиет Муратоглу е дете на знаменитост, което е най-известно като дъщеря на Патрик Муратоглу. Патрик Муратоглу, известен треньор по тенис от Франция, е неин баща. Той е този, който основа центъра за обучение по тенис. Той беше треньор на тенис знаменитостта Серена Уилямс през 2012 г. Патрик Муратоглу е роден на 8 юни 1970 г. през 1970 г. Той е наполовина грък и наполовина французин и е роден в Ньой сюр Сен.

Той също така е президент на EDF nergies Nouvelles и основател на EDF nergies Nouvelles. Името на майка й е Кларис Муратоглу. Интериорният дизайнер Кларис Муратоглу е родена през 1973 г. Жулиет Муратоглу, втората дъщеря на Бо, е родена през 2001 г.

Бързи факти

Име на знаменитост Жулиет Муратогоу
Популярни за Като дъщеря на Патрик Муратоглу
Възраст 20 годишен
Рождена дата 23 август 2001 г
баща Патрик Муратогоу
Майка Кларис Муратоглу

Жулиет Муратоглу Wiki

Жулиет Мурагу е родена на 23 август 2001 г. Към 2021 г. е на 20 години. Височината и теглото на Жулиет Муратоглу в момента не са известни. Другите й физически характеристики също са неизвестни.Баща й, Патрик, от друга страна, е роден на 8 юни 1970 г. Патрик Муратоглу е френски професионален треньор по тенис. Патрик започва работа като професионален тенис инструктор през 1999 г. Досега в кариерата си Патрик е имал честта да преподава на някои от най-известните фигури в състезателния тенис. В резултат на това сега той е на 51 години. Височината и теглото му също не са ясни. Неговите телесни размери също са неизвестни.

баща

Баща й работи като треньор, което му помага да печели повече пари. Серина спечели шестото и петото име на Уимбълдън с негова помощ. Серена, която преди беше играч, израсна като участник благодарение на наставничеството на Патрик. Тя се разви бързо чрез неговата тренировъчна програма, за да се превърне в тенисистка от световна класа. Серена е спечелила почти 93 процента от мачовете си с Патрик като неин треньор и е спечелила осем от тринадесетте турнира от Големия шлем. Серена започна тренировките си, след като Жулиет Муратоглу беше победена от Патрик на Откритото първенство на Франция през 2012 г. Патрик започва да тренира Григор Димитров през март 2012 г. и му помага да стигне до топ 100.

Бащата на Серена остави Димитров да я подготви за работата. Неговата треньорска академия е основана и институтът е посветен на предоставянето на ученици с академично и атлетично обучение. Хора от над 30 националности сега живеят на сайта на тенис академията Муратоглу. Серина Уилямс изравни рекорда на Щефи Граф, като спечели Уимбълдън за втори път. Тя беше изиграна от Анджелик Кербер, участник.

Жулиет Муратоглу Нетна стойност

На Жулиет Муратоглу нетната стойност в момента не е известна. Работата на Жулиет Муратоглу остава неизвестна. Твърди се, че Патрик, нейният баща, има нетна стойност от 5 милиона долара към октомври 2022 г . Като виден треньор по тенис във Франция, той се възползва максимално от добрите си обстоятелства. Той със сигурност прави пари от източници, които не са публични.

Любопитни факти

  • На 23 август 2001 г. се ражда Жулиет Муратоглу.
  • Баща й работи като инструктор по тенис.
  • Баща й има приблизителна нетна стойност от 5 милиона долара.
  • Баща й има 532 хиляди последователи в Instagram.
  • Кларис Муртоглу е името на майка й.

Популярни Публикации