Коя е Зоуи Джордано Харелсън? Wiki, възраст, родители, нетно състояние, гадже

Зоуи Джордано Харелсън е добре известна с известния си баща Уди Харелсън, американски актьор и драматург. Той стана известен като Уди Бойд в ситкома на NBC Наздраве. За ролята си в най-добър поддържащ актьор в комедиен сериал, петдесет и девет годишният получи награда 'Еми' в праймтайм.

През 1987 г. Уди и майката на Зоуи, Лора, се срещат. През 1996 г. Лора ражда Зоуи. В момента цялото семейство е на Хаваите. Продължете да четете, за да научите повече за дъщерята на Уди Зоуи.

Бързи факти

Пълно име Зоуи Джордано Харелсън
Професия N/A
Популярни за Да си дъщеря на Уди Харелсън
Приблизителна нетна стойност N/A
Възраст 25 години (както през 2021 г.)
Дата на раждане 22 септември 1996 г
Зодия зодия Дева
Родно място Америка
Националност американски
Етническа принадлежност азиатско-американски
Училище / университет N/A
Височина 5 фута, 5 инча
Тегло 55 килограма
Измерване на тялото N/A
Тип тяло Атлетичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
баща Уди Харелсън
Майка Лора Луи
Братя и сестри Вятър, Дени Монтана Харелсън

Зоуи Джордано Харелсън Wiki

Уди и Лора имат дъщеря на име Зоуи. На 22 септември 1996 г. е род. Дени Монтана Харелсън и Макани Харелсън бяха сестри на Джордано, когато той растеше. Зоуи е гражданин на Съединените щати. Нейните предци са азиатски американци.Няма налична информация относно неговата гимназия или колеж. Джордано е висок пет фута и пет инча. Зоуи тежи над петдесет и пет килограма. Нейните прекрасни кафяви очи и черна коса са изложени.

Връзка

През 1987 г. родителите на Зоуи се срещнаха. По това време Лора работеше като асистент на Уди. Уди и Зоуи са женени повече от три десетилетия. През 2008 г. двойката завърза свещените връзки. Уди Саймън се жени за Нанси Саймън за 10 месеца, според семейната история на Зоуи. Те се женят през 1985 г., но впоследствие се развеждат.

Зоуи обича да поддържа нисък профил. Тя няма публичен или достъпен за медиите акаунт в Instagram или Facebook. Уди, бащата на Зоуи, има фен база от около два милиона души. Той обича да показва изображения на своите приятели и професията си.

Уди общува с почитателите си в платформата. Хората се интересуват от мемите, които публикува. Тази статия разглежда публикациите на Харелсън в Instagram.

кариера

Зоуи е частно лице. Няма нито една информация какво е учила или с какво си изкарва прехраната. Тя обаче има страхотно съществуване благодарение на баща си знаменитост и майка си предприемач.

Уди, бащата на Зоуи, има награда Primetime Emmy и три номинации за Оскар. Във филми като The Messenger, The People vs Larry Flynt, Natural Born Killers, Cool Blue и други, той даде изключителни изпълнения. Нетната му стойност се оценява на над 65 милиона долара, според източници.

Другите известни роли на Харелсън включват Хеймич Абернати в сериала Игрите на глада. Той също играе Тобиас Бекет в популярния филм от Междузвездни войни Соло: История от Междузвездни войни.

Нетната стойност на Зоуи Джордано Харелсън

По същия начин, майката на Зоуи се оценява на повече от 3,85 милиона долара. Yoganics, услуга за доставка на органична храна, е нейният бизнес. Лора и Уди имат проект, наречен Voice Yourself, по който работят заедно.

Уди основава бизнеса през 2001 г. Това е програма, предназначена да помогне на хората да водят по-здравословен и балансиран начин на живот.

Любопитни факти

  • Дева е нейната зодия.
  • Нейните предци са от азиатски произход.
  • Към 2021 г. тя е на двадесет и пет години.
  • Баща й е шахматен ентусиаст.
  • Баща й е строг вегетарианец.
  • През 2001 г. отваря кислороден бар.
  • От 2020 г. започва да се занимава с бразилско жиу-джицу.
  • Тя няма профил в Instagram.

Популярни Публикации