Коя е Жаклин Вердън-Фрейзър? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг

Жаклин Вердън-Фрейзър е гимнастичка от САЩ. Жаклин Вердън е бизнесдама, която работи за Rodan & Fields Skincare като помощник-консултант. Тод Браян Фрейзър, трети бейзмен за MLB, е съпругът на Жаклин.

Бързи факти

Пълно име: Жаклин Вердън-Фрейзър
Родно място: Фрийхолд, Ню Джърси, САЩ
Нетна стойност: 7 милиона долара
Заплата: 84 хиляди щатски долара
Етническа принадлежност: шотландско-ирландски
националност: американски
Професия: Гимнастичка, консултант по грижа за кожата
Бащино име: Кевин Вердън
Майчино име: Черил Вердън
образование: Университет Рутгерс
Цвят на косата: Рус
Цвят на очите: Син

Жаклин Вердън-Фрейзър Wiki

Жаклин Фрейзър е родена във Фрихолд, Ню Джърси, като Жаклин Вердън. Кевин и Черил Вердън са нейни родители и имат шотландско-канадско-американско потекло. Даниел Вердън, сестрата на Жаклин, също е гимнастичка на Rutgers. Сестрите гимнастички все още се кичат вкъщи, когато се съберат. Тя отиде в университета Рутгерс.

Височина и тегло

Жаклин Вердън-Фрейзър е красива блондинка със сини очи. Височината и теглото й са средни. Жаклин Вердън-Фрейзър

Жаклин Вердън-Фрейзър

кариера

След обучението си тя започва работата си в бизнеса с модна красота, като в крайна сметка става известен треньор по грижа за кожата, а след това и в областта на гимнастиката, но нямаме друга информация за нейния път (кариера) и тя не разкрива много информация за нейната кариера. Тя е знаменитост след брака си и също така е една от онези жени, които попадат в светлината на прожекторите, след като се оженят за известна звезда.

Тя основно се появява на екрана след брака си. Така че е трудно да се научи за семейството й, особено защото тя отказва да разкрие каквато и да е информация за семейството си пред обществеността. Всъщност тя избягва медиите на всяка цена, което затруднява разкриването на подробности за семейството си. Тя посещава публична изследователска институция в Америка, въпреки че според някои уеб източници е завършила обучението си по модна красота. Какъвто и да е случаят, нямаме потвърдена информация за нейното образование.

Нетна стойност на Жаклин Вердън-Фрейзър

Г-н и г-жа Фрейзър имат обща нетна стойност от милиона долара към октомври 2022 г. Жаклин прави приблизително 84 хиляди долара годишно като консултант по грижа за кожата.

Жаклин Вердън-Фрейзър Съпруг, брак

Тод Фрейзър и Жаклин Вердън-Фрази са женени от 14 декември 2012 г. Те се ожениха в Томс Ривър, Ню Джърси, в презвитерианската църква.

Сватбеното тържество се проведе в The Grand Marquis в Олд Бридж, Ню Джърси, а сред гостите бяха колегата на Тод Брандън Филипс и Харолд Рейнолдс, негов личен приятел.
Тод Браян Фрейзър е бейзмен от Мейджър лийг бейзбол трети за Ню Йорк Метс. Жаклин и Тод живеят в Ню Джърси с трите си деца Блейк, Кайли и Грант.

Популярни Публикации