Коя е Вайълет Красински? Wiki, възраст, филми, семейство, нетна стойност

Violet Krasinski е прекрасно момиченце. Тя е най-малката дъщеря на двойката победители Джон Красински и Емили Блънт и е дъщеря на известни суперзвезди. Вайълет е второто дете на родителите си. Бащата на Вайълет, подобно на Хейзъл (по-голямата сестра), обяви пристигането й в Twitter с мило съобщение. Вайълет е две години по-млада от по-малката си сестра Хейзъл. Бащиното име на Вайълет не е разкрито от родителите й.

Родителите й смятат името й за елегантно и традиционно. Тя е от бял етнос и е от американска националност.
Баща й е американски актьор, а майка й е британско-американска актриса, носителка на Златен глобус. Вайълет все още е младо момиче, което расте в любящите грижи и грижа на родителите си. Тя не се е появявала публично и не се е появявала в други проекти. Виолет Красински вече е известна благодарение на известните си родители, като и двамата са известни актьори. Тя не е в никакви социални медийни платформи. Освен това до медиите не е предоставена допълнителна информация.

Бързи факти

Пълно име Violet Krasinski
Професия Дъщерята на актьора
Популярни за Известен актьор, дъщерята на Емили Блънт и Джон Красинки
Възраст (Както през 2022 г.) 6 години
Дата на раждане 21 май 2016 г
Зодия зодия Близнаци
Родно място Америка
Роден град Америка
Етническа принадлежност бяло
Височина 4 фута 2 инча прибл
Цвят на очите Тъмно кафяво
Тегло N/A
баща Джон Красински
Майка Емили Блънт

Възрастта на Вайълет Красински

Вайълет Красински е родена на 21 май 2016 г. Красински ще бъде на шест години през 2022 г. Вайълет Красински е дете на знаменитост от Съединените щати. Рожденият ден на Вайълет е на 21 май всяка година и тя е родена под знака на Близнаци. Тя израства заедно с по-голямата си сестра Хейзъл.Измерване на тялото

Тя има дълга черна коса и тъмнокафяви очи, теглото й не е известно и е висока около 4 фута 2 инча. Други измервания на тялото на Вайълет в момента не са налични.

Връзки с Вайълет Красински

Вайълет е само на шест години, така че трябва да извърви дълъг път, преди да разбере напълно заобикалящата я среда.
Така че е логично това момиченце да не е във връзка и все още е в процес на усвояване на основни умения.

  Семейство Виолет Красински

Родители на Вайълет Красински

Семейство Виолет Красински

Violet Krasinski е най-малкото дете на актрисата Емили Блънт и актьора Джон Красински, както беше посочено по-рано.
Джон, нейният баща, е американски актьор, израснал в Нютън, Масачузетс. Баща й е роден на 20 октомври 1979 г., което го прави на 43 години. Майката на Вайълет, Емили Блънт, е британско-американска актриса, носителка на Златен глобус, родена на 23 февруари 1983 г. и в момента е на 39 години.

Нетната стойност на Виолет Красински

Вайълет е младо момиче, което съзрява постепенно. Тя не се е появявала публично и не се е появявала в други проекти. Основният източник на доходи на Вайълет е нейната кариера като дете на знаменитост. Вайълет е натрупала значителна нетна стойност в резултат на различните си източници на плащане, въпреки че идва от богато семейство, и тя предпочита да я запази в тайна. В резултат на това нетната стойност на Вайълет в момента е неизвестна.

Междувременно и двамата й родители, Джон и Емили, са известни фигури в развлекателната индустрия. бащата на Вайълет, Джон, се оценява на около 30 милиона долара , докато жена му , Емили Блънт струва около 25 милиона долара .

Любопитни факти

  • Виолет Красински е родена на 21 май 2016 г.
  • Вайълет е младо момиче, което съзрява постепенно.
  • Тя ще бъде на шест години през 2022 г.
  • Тя вече е известна благодарение на известните си родители, като и двамата са известни актьори.
  • И двамата й родители са известни фигури в развлекателната индустрия.

Популярни Публикации