Коя е Тина Бол? Wiki, възраст, родители, съпруг, нетно състояние

Тина Бол е бивш американски баскетболист и спортен директор. Тя беше член на женския отбор на Cal State Los Angeles Golden Eagles. Бол беше атлетичен директор в средното училище Върнън. Тина играе баскетбол и печели игри от гимназията, подобно на това как сутринта показва деня.

Семейството й притежава спортната група Big Baller Brand, която основава Бол. В момента тя се появява редовно в риалити шоуто на семейството си във Facebook, Ball in the Family. Хората наричат ​​семейството на Тина Кардашианците на баскетбола, защото включват баскетболисти. Хората я разпознават като съпруга на LaVar Ball и майка на Lonzo Ball.

Бързи факти

Пълно име Тина Бол
Професия Баскетболист, атлетичен ръководител
Популярни за Кариера като баскетболист
Възраст (Както през 2022 г.) 54 години
Дата на раждане 12 декември 1967 г
зодия Стрелец
Родно място Чино Хилс, Калифорния, Америка
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута, 1 инч
Цвят на очите Син
Тегло Прибл. 70 кг
Цвят на косата Рус
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. 1,5 милиона долара
баща Робърт Слатински
Майка Катрин Слатински
Съпруг LaVar Ball

Възрастта на Тина Бол, височината на рождения ден

Тина Бол е дъщеря на Катрин и Робърт Слатински. Нейният рожден ден е 12 декември 1967 г. Бившата баскетболистка е израснала в Чино Хилс, Калифорния, в Съединените американски щати. Тя е от бял етнос и е американка. Топката е висока 6 фута 1 инч, с руса коса и сини очи. Тина тежи приблизително седемдесет килограма.Съпруг на Тина Бол, брак

Тина Бол е бивша съпруга на LaVar Ball, баскетболист. Те бяха влюбени в гимназията. Тина привлече вниманието на LaVar, докато играеше в колежа, и се влюби в нейния атлетизъм. ЛаМело, ЛиАнджело и Лонзо са тримата синове на Тина и ЛаВар.

  Тина Бол са

Тина Бол са

LiAngelo е член на Grand Rapids Drive, а Lonzo е пойнтгард на New Orleans Pelicans. По същия начин другият син, ЛаМело, е пойнтгард на Шарлът Хорнетс. Бол има и внучка на име Зоуи.

Бол поддържа акаунт в Instagram с над 2000 последователи. Тя публикува снимки на тримата си сина рядко. Последният й пост беше през 2018 г. Шоуто на Тина и нейното семейство, Ball in the Family, има онлайн присъствие в Instagram. Профилът има над двеста хиляди последователи.

Рехабилитацията на Тина Бол

Тина Бол получи инсулт през 2017 г. и оттогава страда от афазия. Състоянието й затруднява припомнянето на думи и говоренето. Тя крие състоянието си от медиите. Според Dailymail нейният съпруг LaVar и синът й Lonzo говориха за спора й с ESPN.

Още тогава LaVar подкрепяше жена си. Той заяви в интервюто. „Казах на жена си: „Бях с теб от толкова време, може да имаш едно око увиснало и устата ти ето тук и все още си красива за мен“, обясни ЛаВар. „Гледам те по същия начин. Това няма да се промени.“ Здравето на Тина се е подобрило след инцидента благодарение на помощта на нейното семейство.

Нетна стойност на Тина Бол, заплата

Тина Бол беше четиригодишен победител в университетско баскетболно писмо в гимназия Алта Лома в Калифорния. Средните й показатели бяха 18,2 борби на мач и 15,8 точки на мач. Талантливият играч посещава Калифорнийския държавен университет в Лос Анджелис. Топката беше член на женския отбор на Cal State Los Angeles Golden Eagles.

Тина спря да играе след брака си с LaVar, но стана спортен директор в средното училище Vernon в Калифорния. В момента тя тренира потенциални играчи от НБА и преподава физическо възпитание на ученици.

Тина и членовете на нейното семейство създадоха шоуто във Facebook Ball in the Family, в което представят живота на семейство Ball както в личен, така и в професионален контекст. Шоуто им е гледано от над 26 милиона души.

Освен това, Тина е съосновател на The Big Baller Brand. От марката се предлагат мъжки и дамски дрехи и обувки. Нетното състояние на Тина се оценява на около 1,5 милиона долара към октомври 2022 г . Тя живее във Флорида със семейството си и има прекрасен живот.

Любопитни факти

  • Нейният астрологичен знак е Стрелец.
  • През 1996 г. Тина се жени за LaVar.
  • Тя и ЛаВар възнамеряваха да имат три деца.
  • Тя е майка, която си стои вкъщи.
  • LaVar е висок шест фута и четири инча.
  • Нейният съпруг основава The Junior Basketball Association, баскетболна лига.
  • Tina Ball може да бъде намерена в Instagram на @tinaballofficial.

Популярни Публикации