Коя е Тери Поло? Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Тереза ​​Елизабет Поло , по-известна като Тери Поло, е американска актриса, родена в Дувър, Делауеър. Тя стана известна като Пам Бърнс-Фокър в „Запознайте се с родителите“.

Тя също играе Стеф Адамс Фостър, полицай, в сериала The Fosters, който се излъчва от 2013 до 2018 г., както и в спинофа му Good Trouble, който излезе през 2019 г. Тя също получи положителни отзиви за повтарящата се роля на Хелън Сантос в политическия драматичен сериал „Западното крило“.

Може би сте добре запознати с Тери Поло. Но знаете ли възрастта и височината й, както и нетната й стойност през 2022 г.? Ако не знаете, подготвихме тази статия с информация за кратката биография на Тери Поло - wiki, кариера, професионален живот, личен живот, съпруг, гадже, запознанства, развод, деца, текуща нетна стойност, възраст, височина, тегло и други факти. Така че, ако сте готови, нека започваме.Бързи факти

Празнувано име: Тереза ​​Елизабет Поло
Истинско име/пълно име: Тереза ​​Елизабет Поло
Пол: Женски пол
Възраст: 53 години
Рождена дата: 1 юни 1969 г
Родно място: Доувър, Делауеър, Съединени щати
националност: американски
Височина: 165см
Тегло: 60 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруг/съпруг (име): Антъни Мур (м. 1997-разр. 2005 г.), Джейми Уолъм (м. 2006 г.-разр. 2012 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Грифин и Бейли)
Запознанства/гадже (име): N/A
Тери Поло лесбийка ли е?: не
Професия: актриса
Нетно състояние през 2022 г.: 0 хиляди

Биография на Тери Поло

Тери Поло е роден на 1 юни 1969 г. в Довър, Делауеър, САЩ. Тя е прекрасната дъщеря на Джейн, домакиня, и Винсент Поло, дизайнер на стерео системи. Започва да учи балет на петгодишна възраст и продължава до 17-годишна възраст. Била е ученичка в Американското балетно училище в Ню Йорк.

Тя се премества в Ню Йорк на 17-годишна възраст, за да преследва актьорските си мечти, след като печели конкурс за модели. Смята се, че е посещавала гимназия в Дувър, но нямаме друга информация за нейното образование.

Тери Поло Възраст, височина, тегло

Тери Поло е родена на 01.06.1969 г. и към 2022 г. е на 53 години. Висока е 165 см. и тежи 60 кг.

  Тери Поло

Тери Поло

кариера

Кариерата й започва през 1987 г., когато получава ролята на Кристин Ларсен в дневния сериал на ABC Loving. През 1988 г. тя е избрана за ролята на Кристин Дае в TV 101, краткотраен сериал на CBS в праймтайма. Тя се появява в минисериала The Phantom of the Operas през 1990 г. През 1994 г. тя се присъединява към актьорския състав на Northern Exposure като редовна. Тя играе детектив Аш в телевизионния сериал Brimstone.

Тя също имаше повтаряща се роля в The West Wing, играейки Хелън Сантос както в шестия, така и в седмия епизод. Поло позира гол в изданието на списание Playboy от 2005 г. Тя се появи в доживотната филмова мрежа Legacy of Fear през 2006 г. През 2007 г. тя се появи и във филма на Hallmark Channel Love is a Four-Letter Word. Поло повтори ролята си на Пам Фокърс в Little Fockers, Meet the Fockers и Meet the Fockers през 2010 г. Тя също се появява в семейната драма на ABC The Fockers.

Поло се появява като гост-звезда в няколко телевизионни предавания, включително Felicity, Chicago Hope, Numbers, The Practice, Sports Night, Ghost Whisperer, Law & Order, Criminal Minds, L.A. и Frasier.

Постижения и награди на Тери Поло

Тери Поло е класирана на 40-то място в Maxim Hot 100 през 2002 г. В допълнение към многото си постижения, тя също е представена в Instyle. Тя може да не е спечелила никакви награди, но талантът й във филми, филми и телевизионни сериали ни държи приковани към екрана.

Нетната стойност на Тери Поло през 2022 г

Тери Поло работи като актриса, откакто завършва университета. Тя започва да играе в ранна възраст, което й предоставя многобройни възможности в развлекателната индустрия. Поло се е появявала в множество филми и телевизионни предавания, а приходите й са увеличили значително нетната й стойност. Основният й източник на доходи е актьорската й кариера. Тя има нетна стойност от 300 000 долара към юни 2022 г.

Тери Поло продължава да се занимава с актьорска кариера. Това я направи една от най-известните актриси от Довър, Делауеър, в Съединените щати. Тя остава фокусирана и решена да остави наследство в развлекателната индустрия и няма съмнение, че усилията й ще бъдат възнаградени.

Тери Поло съпруг, брак

Тери Поло е имала късмета да намери любов два пъти в живота си. През 1997 г. тя се жени за дългогодишния си приятел, фотографа Антъни Мур. Грифин, техният син, е роден през 2002 г. в резултат на техния съюз. Техните разногласия се влошиха, което доведе до развода им през 2005 г.

Тя се запознава с Джейми Уолъм в снимачен видеоклип година по-късно и двамата решават да живеят заедно. Този съюз беше белязан и от раждането на дъщеря на име Бейли през 2007 г.

За съжаление, връзката приключи през 2012 г. Нейният статус на запознанства беше много личен след развода им, така че не знаем дали тя все още излиза или е избрала да остане необвързана.

Популярни Публикации