Коя е Тереза ​​Ганзел? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, деца, кариера

Тереза ​​Ганзел е американска актриса и комик, родена на 23 март 1957 г. в Толедо, Охайо. Биографията на Teresa Ganzel, възрастта, височината, физическите данни, срещите/аферите, семейството и актуализациите на кариерата са налични. Тя е жена на 63 години. Тя е в тази година и как харчи парите си. Тереза ​​има съпруг. Съпругът й Ричард Дейвис е любовта на живота й. Тереза ​​Ганзел Wikimedia Commons

Бързи факти

Истинско име Тереза ​​Ганзел
Псевдоним Тереза ​​Ганзел
Професия Актриса, комик
Име на съпруга Ричард Дейвис
Възраст 63 години
Височина В сантиметри- 163см

В метри- 1.63мВъв футове инчове-5,9

Тегло В килограми - 61 кг

В паундове - 120 паунда

Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6 САЩ
Дата на раждане 23 март 1957 г
Родно място Толедо, Охайо, Съединени щати
зодия Овен
Националност Съединени щати
Име на училище Не се знае
Име на колеж Не се знае
Квалификации Завършвам
Бащино име Не се знае
Име на майката Не се знае
Братя и сестри Не се знае
деца Не се знае
Източник на доход актриса
Появи се в Не се знае
Нетни приходи милион – милиона

Биография на Тереза ​​Ганзел

Тереза ​​Ганзел е американска актриса и комик, родена на 23 март 1957 г. в Толедо, Охайо. Биографията на Teresa Ganzel, възрастта, височината, физическите данни, срещите/аферите, семейството и актуализациите на кариерата са налични. Тя е жена на 63 години. Тя е в тази година и как харчи парите си.

  Тереза ​​Ганзел

Тереза ​​Ганзел (Източник: Pinterest)

Кариера на Тереза ​​Ганзел

Тереза ​​Ганзел е най-известна с ролята си на Matinee Lady в популярните скечове от филма Tea Time в The Tonight Show с участието на Джони Карсън. A Three Job, No Income Family, National Lampoon’s Movie Madness и като Greedy Gretchen в епизода на The Three’s Company Lies My Roommate Told Me (1981). Тя често е играла стереотипни роли на главозамайваща блондинка, като епизода „Омъжени… с деца“ и филма „Играчката“ от 1982 г. с участието на Джаки Глийсън и Ричард Прайър.

Ganzel е предоставил глас зад кадър за редица карикатури, анимационни филми и телевизионни сериали, включително Cow and Chicken, The Emperor’s New School, Monsters, Inc., Goof Troop и Aaahh!!! Rugrats, Real Monsters и Horton Hears a Who! Първата й роля като озвучаваща актриса е Кити Глитър в Top Cat and the Beverly Hills Cats. Ganzel изобрази друга млада и нахална блондинка, Sheree Winkler, в краткотрайния ситком The Duck Factory през 1984 г., който запозна американската публика с младия Джим Кери.

Тя беше честа знаменитост в игровите шоута през 80-те години на миналия век, особено във въплъщенията на Pyramid за 000 и 0 000, и повтаряща се знаменитост на Hollywood Squares от 1986 до 1989 г. Тя също се появява като знаменитост в пилотния епизод на игралното шоу от 1987 г. Money in the Blank . Miss Vavoom, нейната най-известна анимационна роля, е почит към всички секси филмови звезди, певици и момичета в беда, които изиграха любовните интереси на Droopy в анимационните филми на Tex Avery.

Тереза ​​Ганзел Съпруг, брак

Тереза ​​има съпруг. Съпругът й Ричард Дейвис е любовта на живота й. Тереза ​​Ганзел се омъжи за съпруга му Ричард Дейвис на неофициална сватбена церемония на 17 януари 2004 г. Съпругът й е режисьор и актьор.

Популярни Публикации