Коя е Тера Джоле? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Тера Джоле е риалити телевизионна личност, най-известна с изявите си в Little Women: LA и неговите спинофи, както и с появата си в Dancing with the Stars. Тя всъщност има джудже и е висока 4'2′′.

Бързи факти

Празнувано име: Тера Джоле
Истинско име/пълно име: Земята Джоле Одмарк
Пол: Женски пол
Възраст: 42 години
Рождена дата: 25 май 1980 г
Родно място: Окръг Комал, Тексас, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,27 м
Тегло: 45 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга
(Име):
Джо Гнофо (м. 2015)
деца: Да (Penelope Charlevoix Gnoffo, Grayson Vincent D’Artagnan Gnoffo)
Професия: Телевизионна личност
Нетно състояние през 2022 г.: 800 хиляди долара

Тера Джоле Биография

Тера Джоле е родена в окръг Комал, Тексас, през 1980 г. Освен това в момента тя живее в Лос Анджелис, Калифорния.

Terra Jole Възраст, височина, тегло

Тера Джоле е родена на 25 май 1980 г. и към 2022 г. е на 42 години. Висока е 1,27 метра и тежи 45 килограма.  Тера Джоле

Тера Джоле

кариера

Тера Джоле започва кариерата си като звезда и изпълнителен продуцент на телевизионните предавания Lifetime Little Women: Los Angeles и Terra’s Little Family. Тези две предавания бяха излъчени за първи път през 2014 г.

Тя също така служи като изпълнителен продуцент на спинофите Малки жени: ATL, Малки жени: Ню Йорк и Малки жени: Далас. Освен това, тя е посочена като член на Гилдията на продуцентите на Америка.

През 2014 г. тя написа и издаде два лични оригинални музикални сингъла, Booty Bee и Ima Let You Know. Освен това тя се изявява на сцената с артисти като Синди Лаупър и Майли Сайръс.

Тази телевизионна личност дори се е появявала в други филми и телевизионни предавания, включително Jackass 3D и The Hungover Games. Penny’s Playlist, пълен албум с детски песни, беше издаден миналата година. Освен това този проект беше посветен на нейната дъщеря.

MiniMama.com, уебсайт с оригинално съдържание за деца и майки, също стартира от личността. Тя също беше обявена за една от знаменитостите, които ще се състезават в сезон 23 на Dancing with the Stars миналата година.

Саша Фарбер беше неин официален партньор в това. Тази двойка беше елиминирана през десетата седмица от състезанието, след като получи два перфектни резултата и завърши на пето място.

Постижения и награди на Terra Jole

На Тера Джоле постижението е нейното изключително представяне в Little Women: LA и неговите спинофи. Въпреки нейното джудже, тя е избрана за участие в телевизионни предавания и сериали, което се смята за постижение.

Нетната стойност на Terra Jole през 2022 г

Нетната стойност на Terra Jole се оценява на 800 000 долара към септември 2022 г. Тя прави състояние като актриса, риалити телевизионна личност и имитатор.

Тя започва официалната си екранна кариера през 2001 г. и оттогава се появява във филми като Tales from Beyond, My First Day, Midgets and Mascots, CSI: Crime Scene Investigation, Jackass 3D, Buddy Bear's Musical Adventure Happy and You Know It и The Hungover Games.

Личността спечели добре и стана известна с впечатленията си от Mini Britney и Mini Gaga, а също така беше включена в много турнета, включително Twizted Tour на Insane Clown Posse и World Tour на Miley Cyrus.

В момента тя печели добре, като се появява в риалити сериала Little Women: LA, който проследява живота на шест дребни дами, докато те се борят да живеят ежедневието си в свят, предназначен за по-големи хора. Тя също така изкарва добре като изпълнителен продуцент на това шоу.

Terra Jole е една от онези риалити звезди, които са избрали да игнорират факта, че е дребна. Тя всъщност има джудже и е висока 4'2′′. Въпреки че беше джудже, умствената й сила и таланти й позволиха да успее.

Terra Jole Съпруг, брак

Terra Jole се омъжи за Joe Gnoffo , друг член на актьорския състав на Little Women: LA. Тази двойка беше благословена с една дъщеря, Пенелопе Шарлевоа Гнофо, през 2015 г. Грейсън Винсент Д’Артанян Гнофо, техният син, се роди миналата година.

Тя е поддръжник на организацията с нестопанска цел Forte Animal Rescue. Тя също обича животните и е осиновила и се е грижила за десетки домашни любимци, които са били изоставени от много години.

Популярни Публикации