Коя е Тами Ривера? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Тами Ривера е телевизионна риалити звезда, певица и предприемач от Съединените щати. В третия му сезон тя стана известна като член на актьорския състав на риалити шоуто на VH1 „Любов и хип-хоп: Атланта“.

Бързи факти

Празнувано име Тами Ривера
Възраст 35 години
Ник Име Тами
Раждане Име Тами Ривера
Раждане Дата 1986-07-30
Пол Женски пол
Професия Телевизионна личност
Родена нация елен
Място на раждане Варшава, Вирджиния
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян
Семейно положение Женен
Съпруг Waka Flocka Flame
деца 1
Нетна стойност 2 милиона долара
Източник на богатство Развлекателна индустрия
Височина 5 фута и 1 инч
Тегло 60 кг
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Измерване на тялото 37-24-42 инча
Хороскоп Лео
Размер на бюста 37 инча
Размер на талията 24 инча
Размер на бедрата 42 инча
Размер на чашката на сутиена 42D
Сексуална ориентация Направо

Tammy Rivera Wiki

Тами Ривера е родена в Лос Анджелис, Калифорния, на 30 юли 1986 г. Тя ще бъде на 35 години през 2022 г. Оскар Ривиера (баща) и Рамона Смит (майка) са нейните родители (майка). Майка й е от афро-американски произход, докато баща й е никарагуанец.

Тя израства в Лос Анджелис до осемгодишна възраст. За съжаление, след като баща й беше осъден на 30 години затвор, тя отиде в Балтимор, Мериленд, с майка си. Тя израства и прекарва ранните си години в Балтимор. Тами каза в Instagram, че за първи път е срещнала баща си, когато е била на 14 години. Нейните предци са никарагуанци от африкански произход. Нейното образование не е разкрито. Тя не е посочила коя гимназия или колеж е посещавала.Височина и тегло на Тами Ривера

Тами Ривера е висок приблизително 5 фута 1 инч. Теглото й е около 6 кг. Косата й е тъмна, а очите й са кафяви. Размерите на гърдите, талията и бедрата й са 37-24-42 инча. Тя носи сутиен 42 D размер.

  Тами Ривера

Тами Ривера

кариера

Тами Ривера стана известна, след като се присъедини към снимачната площадка „Love & Hip Hop: Atlanta“ заедно с партньора си Waka Flocka Flame. В трети сезон двойката се присъедини към актьорския състав. Първият й сезон в шоуто беше предимно за проблемите й във връзката с Waka и самоубийствената смърт на брата на Flame, Kayo Redd. Двойката избяга и се ожени по-късно през сезона. Тя се появява в три епизода от четвърти сезон като поддържащ герой. Тя се върна в основния актьорски състав в петия сезон. Нейната линия бански костюми „T-Rivera“ беше пусната през сезона. Тя заяви по-късно през сезона, че тя и Пламък са се разделили поради неговата изневяра. В шести сезон те се помириха и Тами започна своята певческа кариера. Тя също имаше епизодични изяви в седмия сезон.

На 12 юни 2017 г. Ривера издаде първия си сингъл „All These Kisses'. Тя издаде „Charlie' като водещ сингъл от дебютния си албум „Conversations“ на 10 май 2020 г. WETV излъчи шоуто на нея и съпруга й, „Waka & Tammy: What The Flocka“ през март 2020 г., който се фокусира върху брачната им връзка.

Нетната стойност на Тами Ривера

Към октомври 2022 г. Очакваната нетна стойност на Тами Ривера като телевизионна личност, рапър и предприемач е около 2 милиона долара. През следващите години нетната й стойност вероятно ще нарасне. Waka Flocka Flame, нейният съпруг, струва 8 милиона долара.

Тами Ривера Съпруг, брак

Тами Ривиера е щастливо женен. Waka Flocka Flame, американски рапър, е неин съпруг. Той е американски рапър, известен най-вече с хитовите си песни O Let’s Do It, Hard in da Paint и No Hands.

През 2011 г. двойката започва да се среща. През 2013 г. те се присъединиха към актьорския състав на телевизионното риалити шоу на VH1 „Love & Hip Hop“, където демонстрираха възходите и паденията на своите връзки. На 25 май 2014 г. двойката размени брачни обети.

Популярни Публикации