Коя е Тали Кемп? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, родители, гадже

Тали Кемп , четиринадесет, е в светлината на прожекторите поради знаменитостта на баща си като актьор и танцьор. Кемп е участвал в различни телевизионни предавания и игрални филми през годините.

Тали е дъщерята на Уил Кемп с Габи Джеймисън. Освен това Тали има по-голям брат на име Индиго. Габи и Уил са заедно повече от десетилетие. Освен това семейството живее в Англия.

Бързи факти

Пълно име Тали Кемп
Професия Нито един
Популярни за Да си дъщеря на Уил Кемп
Възраст (Както през 2022 г.) 16 годишен, годишна
Дата на раждане октомври 2005 г
зодия N/A
Родно място Англия
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута, 5 инча
Цвят на очите кафяво
Тегло Прибл. 55 кг
Цвят на косата Рус
баща Уил Кемп
Майка Габи Джеймисън
гадже N/A
деца N/A
Братя и сестри Индиго

Thalie Kemp Wiki

Тали Кемп е роден от Уил и Габи. Индиго е нейният по-малък брат. Първоначално те живееха в Лос Анджелис, преди да се преместят в Лондон. Кемп е родена през октомври 2005 г. Според източници майка й е американка, а баща й е британец. Кемп е британски гражданин от бял расов произход. Тали посещава училище в лондонския квартал Барнс.Връзка

Родителите на Тали се срещаха дълго време, преди да се оженят на 31 декември 2002 г. Въпреки това, двойката рядко обсъжда романтичния си живот. Според източници те са се запознали по време на снимки на филм, но все още няма потвърждения.

Габи роди Тали през 2005 г. А година по-късно се роди синът й Индиго Кемп. Цялото семейство живее в Южен Лондон.

От семейство Кемп само Уил е активен в социалните мрежи. Той използва сайта, за да информира почитателите си за най-новите си творби. Негови снимки могат да бъдат намерени в сцени със снимки. В социалните медии той има над 81 000 последователи.

Нетната стойност на Тали Кемп

Тали е само на четиринадесет години и затова в момента й липсва кариера. В момента дъщерята на знаменитостта посещава училище. Освен това тя е финансово зависима от родителите си Уил и Габи. Уил има успешна кариера като актьор в развлекателната индустрия в резултат на своите способности и способности. Към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на приблизително 1 милион долара.

Ранните изпълнения на Уил включват участия във филми като Mindhunters, Miguel y William, Van Helsing и Brothers of the Head. Той изобразява Суон в епизод на Лебедово езеро в шоуто Great Performances от 1998 г. Уил се появи като Скот в петнадесет епизода на Girlfriends’Guide To Divorce. Сред последните му творби е Spinning Out, в който той играе главния герой Мич Сондърс. Освен това той участва като Роман Давидов в телевизионния филм „Коледният валс“.

Кемп печели почти толкова пари от реклами и рекламни сделки, колкото и от филми и телевизионни сериали.

Междувременно Габи е композитор на филмова музика. Била е асистент продукция на филми като Diario de un asesino, Midnight Man и Modern English. Нетното състояние на Габи се оценява на повече от 500 000 долара.

Любопитни факти

  • Тали се премести в Лондон през 2018 г. със семейството си.
  • Гмуркането е нещо, което тя обожава.
  • Тя живее с домашно куче на име Елвис.
  • Мона Лиза Годфри я учи по йога.
  • Роси, нейната баба, преди е била модел.
  • Дейзи, нейната леля, посещава училище Рудолф Щайнер.
  • Участвала е в снимки на филми в Торонто, Лос Анджелис и Мадрид.

Популярни Публикации