Коя е Стела Ройо? Факти, които не знаете за нея

Стела Ройо е единственото дете на актьора Андре Ройо. Андре Ройо е писател, продуцент и актьор от Съединените щати. Той е най-известен с ролята си на Reginald Bubbles Cousins ​​в The Wire, както и с роли в Fringe, Party Down, How to Make It in America и филма The Spectacular Now от 2013 г.

Бързи факти

Пълно име Стела Ройо
Първо име Стела
Фамилия червен
Професия актьор
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Андре Рой
Баща професия актьор, писател и продуцент.
Име на майката Джейн Чой
Полова идентичност Женски пол

Родителите й се ожениха.

Джейн Чой е името на майка й. Родителите й се ожениха на 21 ноември 1997 г. след любовна афера, продължила много години. В деня на сватбата си поканиха членове на семейството и близки приятели. Двойката все още е заедно и има щастлив брак. Андре каза в интервю, че съпругата му е доволна и той е доволен у дома. Въз основа на тази забележка можем да заключим, че той е обичал жена си.

  Стела Ройо

Стела Ройо (Източник: Google)След 22 години брак родителите се развеждат.

Когато хората подадат молба за развод след дълъг брак, моментът е неприятен. След 22 години брак, нейните родители Андре Ройо и майка й са избрали да се разведат. Майка й се разведе с нея, като основната причина посочи непреодолимите различия. Датата на развода е определена за 2 декември 2019 г. Сватбата им се състоя на 21 ноември 1997 г. Майка й все още не е поискала съпружеска издръжка от съда.

Андре Ройо, нейният баща.

Андре Ройо е писател, продуцент и актьор от Съединените щати. Той е най-известен с ролите си в много филми и телевизионни предавания, включително Реджиналд Казънс в „The Wire“, Thirsty Rawlings в „Empire“ и много други. Андре е роден на 18 юли 1968 г. в Бронкс, Ню Йорк, от баща кубинец и майка афро-американка. Той е израснал с двамата си братя и сестри. Започва актьорската си кариера през 1998 г. с малка роля във филма „L.A. Без карта.“

Нейният очарователен момент баща-дъщеря

Често е засичана с баща си на различни ВИП поводи. Баща й я обсипва с ласкателства. Веднъж бяха забелязани в близнак черно облекло на празника на Еми на Amazon, където двойката баща-дъщеря изглеждаше зашеметяващо.

Тя провежда hangout с приятелите си

Тя обича да прекарва свободното си време с приятелите си, както всеки друг тийнейджър. В профила си в Instagram тя е споделила множество свои снимки с приятелите си. Тя се радва на походи, купони, танци, игри и много други дейности с тях. На 29 май 2019 г. тя сподели снимка с приятелите си в профила си в Instagram. Неин приятел позира за снимка на скейтборд в този кадър. Екипът на нейния приятел изглежда изключително смел.

  Стела Ройо

Стела Ройо (Източник: Google)

Нетна стойност

Баща й има нетна стойност от два милиона долара към октомври 2022 г , а също така печели много пари. Неговото богатство нараства значително в резултат на неговите умения и ангажираност към работата му. През 2016 г. получава специалната награда на журито на филмовия фестивал SXSW. Досега той участва в редица телевизионни предавания и филми. Той все още е зает с редица бъдещи проекти. По-долу са някои от неговите телевизионни предавания, заедно с техните оценки в IMDb и TV.com.

Той е играл Джил Фрийман в юридическия драматичен сериал „Закон и ред“. Той има рейтинг от 7,7 в IMDb и 8,9 в TV.com. Той изигра Армандо Салинас в криминалния трилър „Criminal Minds“. Той има рейтинг на IMDb от 8,1 и рейтинг на TV.com от 8,8. В образователния комедийно-драматичен телевизионен сериал 'Пияна история' той изобразява крал Оливър. Има оценка 7,8 в IMDb.

Любопитни факти

  • Нейната националност е американска.
  • Тя се стреми да бъде актриса като баща си.
  • Майка й държи ресторант Canele.
  • Родителите й живеят в Лос Анджелис с нея.

Популярни Публикации