Коя е Стейси Пласкет? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, кариера, съпруг

Стейси Пласкет е известен американски адвокат, политик и коментатор. Тя е смятана за един от най-успешните политици в САЩ. Политици и адвокати вече са избрани в Камарата на представителите на САЩ.

Бързи факти

Истинско име Стейси Елизабет Пласкет
Първо име Стейси
Фамилия Пласкет
Псевдоним Стейси Пласкет
Дата на раждане 13 май 1966 г
Възраст 55 години
Професия Делегат в Камарата на представителите на Съединените щати от Вирджинските острови на Съединените щати
Родно място Бруклин, Ню Йорк, САЩ
Държава Съединени Американски щати
Националност американски
Цвят на косата черен
Цвят на очите черен
образование Училището за външна служба на Едмънд А. Уолш в университета Джорджтаун

Биография на Стейси Пласкет

Стейси Пласкет е родена в Бруклин, Ню Йорк, в Съединените американски щати, на 13 май 1966 г. Към 2022 г. тя ще бъде на 56 години. Няма много информация за имената или професиите на нейните родители и братя и сестри. Въпреки че е американска гражданка, тя е благочестива християнка. Освен това тя е от афро-американски произход. Телец е нейната зодия според астрологията.

По отношение на формалното образование, тя посещава Лутеранското училище Грейс в родния си град и завършва с отличие. Училището Едмънд А. Уолш също беше нейната алма матер. Освен това е завършила следгимназиалното си образование в Джорджтаунския университет.Височина, тегло на Стейси Пласкет

Стейси Пласкет е зашеметяваща жена със завладяваща личност. Известният адвокат е висок около 5 фута и 7 инча. Докато тя се претегля. Освен това, когато става въпрос за общи физически измервания, обхватът е от 37 инча бюст до 26 инча талия до 35 инча бедра. Очите й са кафяви, а косата й е в тъмнокафяв тон.

  Стейси Пласкет

кариера

Що се отнася до професията, Стейси е адвокат, политик и политически експерт. Тя е делегат в Камарата на представителите и същевременно член на Демократическата партия. След като завършва право, политикът започва кариерата си като помощник-окръжен прокурор в Бронкс. Работила е и за лобистка фирма във Вашингтон, окръг Колумбия.

Работил е като прокурор, а по-късно като съветник в Комисията по етика към Камарата на представителите на Съединените щати и като старши съветник на заместник-главния прокурор на Министерството на правосъдието на Съединените щати. След кариерата си тя също е работила в работната група за съдебни спорове за тероризъм. След като е работил като главен съветник към Органа за икономическо развитие на Вирджинските острови на Съединените щати, сега той е частна практика.

На няколко пъти опитният адвокат е назначен на различни длъжности и работи от държавно ниво. За годините 2021-2022 г. тя е служила в комисията по земеделие на Камарата на представителите, комисията по бюджета на камарата и комисията по начините и средствата. Тя е работила в комисията по транспорт и инфраструктура, както и в комисията по надзор и правителствена реформа.

Нетната стойност на Стейси Пласкет

Стейси Пласкет се радва на щастлив живот със семейството си. Благодарение на славата и парите, които е натрупала в резултат на усилията си. Освен това от 2022 г. цялата й нетна стойност се оценява на около 1 милион щатски долара към октомври 2022 г.

Стейси Пласкет Съпруг, брак

Преминаване към На Стейси Пласкет любов и личен живот, омъжена е. Джонатан Бъкени-Смол и тя се ожениха. Двамата имат три деца и живеят в комфортен дом. Освен това тя няма други връзки. Докато тя е открита относно предпочитанията си по пола. И към днешна дата тя не е участвала в никакви спорни събития.

Популярни Публикации